avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura emisa pe persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura emisa pe persoana fizica

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: o societate cu profil restaurant a efectuat achizitii de produse alimentare(pentru bucatarie) de la magazinele cash@carry. Din eroare facturile au fost emise pe persoane fizice angajati ai societatii si nu pe numele societatii. Cum pot inregistra aceste facturi in contabilitate(valoarea este semnificativa aprox. 6000 lei)? Sunt deductibile la calculul impozitului pe profit aceste cheltuieli? Dar TVA?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:23, 25 Aprilie 2014
Din punctul meu de vedere nu e deductibil nimic.
Cereti magazinului stornare si refacturare pe firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatitor tva emite facturi cu tva. DinuCristina DinuCristina Buna ziua Va rog respectuos sa ma ajutati in urmatoarea problema extrem de complicata . Ce trebuie facut pentru a indrepta greselile facute la o ... (vezi toată discuția)
Storno factura croitoru raluca croitoru raluca buna ziua in 05.05.2010 am emis o factura catre unul din clientii nostrii , s-a facturat un bun. in 06.06.2011 clientul ne-a returnat bunul respectiv , am ... (vezi toată discuția)
Contabilizarea diferentelor de impozit profit si tva stabilite de organele de control Kolea41 Kolea41 buna seara , va rog un raspuns la intrebarea : cum se contabilizeaza diferentele stabilite -in plus bine-nteles -de catre organele de control financiar.. la ... (vezi toată discuția)