avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diurna salariat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diurna salariat

Buna ziua ,
Pentru diurna ce depaseste 32, 5 lei se adauga la salariu si se plteste doar impozit sau si somaj , sanatate si cas?
Cel mai recent răspuns: Lizuca12 , utilizator 10:57, 28 Aprilie 2014
Indemnizatia pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, in tara si in strainatate, in interesul serviciului, a carei valorea depaseste de 2,5 ori nivelul legal stabilit se supune impozitului pe salarii si se include in baza lunara de calcul a contributiilor sociale obligatorii, indiferent de entitatea platitoare (platitor de impozit pe profit, platitor de impozit pe veniturile microintreprinderilor, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, organizatie neguvernamentala)
.


Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata diurna cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua, Lucrez intr-o institutie publica si trebuie sa acord diurna unei judecatoare cf art 13 din OG 27/2006. Valoarea pe zi a diurnei ar fi de 161 lei. ... (vezi toată discuția)
Posibilitate acordare diurna Kairos Kairos M-ar interesa daca o societate cu capital privat e obligata prin lege sa acorde diurna angajatilor care efectueaza zilnic deplasare la mai mult de 50 de km de ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, am urmatoarea situatie: 1. Un angajat cu timp partial de 2h/zi poate beneficia de diurna? Care este valoarea acesteia si dupa cati km distanta fata ... (vezi toată discuția)