avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... mi se pare bataie de joc...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

mi se pare bataie de joc...

Buna ziua,din septembrie 2008 ma bat la Tribunal cu Casa de pensii,am cistigat si la Fond si si la Curtea de apel.in 31 martie 2009,a fost ultima dezbatere si inca nu s-a redactat sentinta.Credeti ca e normal?Cit timp trebuie sa treaca de la pronuntare pina la redactare? Nici nu stiu cum sa pun imtrebarea...cit e maximum de timp im care sint obligati sa redacteze o sentinta?Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: emanuellen , utilizator 03:58, 8 Mai 2009
Am fost la Jud. si e redactata sentinta,am facut o cerere ca sa o primesc si sa fie,nu stiu cum se numeste,daca ma exprim bine..irevocabil si definitiv.va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa stiu sau sa urmaresc daca casa de pensii isi face datoria mai departe sau sa fac direct executie silita???cum se obisnuieste,cum se procedeaza?multumesc mult
Asteptati sa treaca termenul legal,in care poate fi atacata de partea adversa.Cereti o copie a hotarari...achitati taxa de timbru si luati timbru judiciar...in Bucuresti taxa de timbru este de 2lei pentru fiecare exemplar si 0.15lei timbru judiciar/exemplar.Daca doriti sa o investiti cu titlu executoriu atunci trebuie sa mai plati o taxa de timbru in plus si anume 6 lei pentru Bucuresti.Cu aceste documente si bineinteles CI la purtator,va duceti la grefierul de serviciu si va pune stampila dreptungiulara pe hotarare cu mentiunea definitiva,irevocabila si cu titlu executoriu.Urmatorul pas este apelarea la un executor judecatoresc.Multa bafta!
sentinta a fost pronuntata in 31 martie,redactarea s-a intimplat pe la sfirsitul lui aprilie,de cind se socotesc 15 zile pentru recurs?la curtea de apel?se mai face recurs? Totdeauna trebuie apelat la executor judecatoresc?sentinta irevocabila nu ii obliga la nimic?Asta probabil inseamna alti bani,alta distractie,si mai trece o jumatatede an pina imi voi primi pensia.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort alina010 alina010 Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Cat timp mai trebuie sa astept pt ca judecatorul sa dea motivatiile deciziei luate? okdaniok okdaniok La un proces civil,Curtea de apel a dat decizia civilă in data de 07.10.2012. Intrebarea mea este: cat timp mai trebuie sa astept pt. ca judecatorul sa dea ... (vezi toată discuția)
Divort imo imo Dupa cite zile trimit de obicei dupa terminarea divortului deciziile sau sentinta judecatoreasca? Nu stiu cum se zice corect la hartia ,dovada cu care pot ... (vezi toată discuția)