avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cu poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cu poprire pe salariu

buna ziua!
lucrez intr-o firma la program de 4 h,si am un venit de 475 net/lunar + un copil...
sunt divortata,iar recent am primit un titlu executor ca imi vor opri veniturile....stiam ca nu ar fi legal asa ceva,dar de asta am intat aici sa aflu si alte opinii.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:37, 5 Mai 2014
Poprirea poate fi dispusa asupra a 1/3 din venituri.
Daca insa nu aveti datorii care sa fi fost puse in executare, atunci este abuziva executarea dvoastra si ar trebui sa formulati contestatie la executare.
Verificati adresa de infiintare poprire si luati legatura cu executorul judecatoresc care a demarat procedura de executare silita pentru a va oferi lamuriri.
Mai lucrati cu 4 ore undeva sau asta e singurul venit din salarii ?
Cota de poprire de 1/3 in acest caz nu se pune pe tot venitul, ci pe diferenta dintre venit si jumatate din salariul minim net pe ec.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alim si executare ghiuvy2005 ghiuvy2005 daca exista o hot jud pt pensie alim de la data actiunii feb 2010 si ac debitor mai are executare din aprilie 2010 cum se vor oprii banii de azi incolo pt ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)
Card de salar blocat ContSters49219 ContSters49219 Sunt o persoana fizica cu o datorie la AVAS si mi s-a blocat contul in care mi se vireaza salarul lunar. Suma care imi este blocata reprezinta cuantumul ... (vezi toată discuția)