avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit in euro pentru apartament, facut in 2006
Discuție deschisă în Executare silită

Credit in euro pentru apartament, facut in 2006

am facut un credit in euro pt apartament in anul 2006 candeuro era 31000,la un an de zile euro s-a facut 45000,automat mi s-a dublat rata. Pana in martie 2013 mi-am achitat creditul fara sa am restante. Din luna martie am ramas fara servici si nu am mai putut sa-l achit.Am fost la cei de la banca si m-am rugat de ei sa ajungem la o intelegere pt a putea achita mai departe creditul,dar raspunsul a fost negativ.Acum sunt la executare silita dupa ce am achitat 7 ani din credit plus 25% din valoarea apartamentului la cumparare. Va rog din suflet daca exista vreo rezolvare ca sa nu pierd apartamentul,sau macar sa nu mai raman cu datorii dupa executare,AJUTATI-MA !!!! MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:28, 7 Mai 2014
cristina0001 a scris:
Acum sunt la executare silita dupa ce am achitat 7 ani din credit plus 25% din valoarea apartamentului la cumparare...

Odata ce procedura executarii silite este in desfasurare, nu prea mai aveti cum sa interveniti (exista contestatia la executare, dar probabil nu aveti ce sa contestati - adica pe ce sa va intemeiati si probabil a trecut termenul si pentru ea). Tot ce mai puteti face este sa va implicati si dvs. in gasirea unui cumparator bun pentru imobil si sa fie valorificat superior ca pret, ca sa nu mai ramaneti datoare si dupa adjudecarea imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o datorie la banca ceciliac ceciliac am la o banca o datorie de 5000 euro luati cand inca mai aveam un loc de munca. Cand am ramas fara serviciu, am facut o restructurare, apoi a doua...dar din ... (vezi toată discuția)
O portita pt achizitionarea unui alt imobil curucle curucle in vara anului 2008 am facut un credit ipotecar pe 38 de ani in valoare de 96000 de chf, iar codebitor a fost tatal meu care este pensionar. La inceput am ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Daca achit partial, rata pt un credit ipotecar, dar se implinesc 90 zile restante la sf lunii iulie, cum se procedeaza cu executarea silita? Se ... (vezi toată discuția)