avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art. 276 noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art. 276 noul cod penal

Stie cineva daca s-a promulgat legea pentru abrogarea art. 276 (presiuni asupra justitiei) din noul cod penal?
Cel mai recent răspuns: nicolaee , utilizator 23:23, 11 Mai 2014
Nu am auzit sa fie abrogat.
Incercati sa verificati la Monitorul Oficial la modificari ale NCP.
Ultimile stiri erau ca era trimisa la reexaminare legea de abrogare a articolului 276 Cod penal, altceva nu am mai citit.
Multumesc pentru raspunsuri! Asa stiam si eu, ca pe 18 martie presedintele Romaniei a trimis legea pentru reexaminare, insa de atunci nu am mai auzit nimic. Stiam ca legea trebuie reexaminata in termen de 30 de zile de catre parlament si promulgata in 10 zile de catre presedinte. Ideea este ca de pe 18 martie pana acum au trecut aproape 2 luni si nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 276 ncp , abrogat? gigelas gigelas Buna ziua, Dupa cum am inteles din articolele publicate pe internet,art.276 din NCP,care se refera la \\"Presiuni asupra justitiei\\" ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Cod de procedura penala Popa-Timos Popa-Timos Cand o sa fie promulgat noul codul de procedura penala ? As dori o data exacta!!! Multumesc anticipat!!!! (vezi toată discuția)
Cumulul pensiei cu salariul costelion costelion Ma intereseaza care este termenul in interiorul caruia presedintele tarii trebuie sa promulge o lege? Si in mod specific daca a fost promulgata legea privind ... (vezi toată discuția)