avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Buna ziua.am terminat liceul in 2012.pe 1 martie(2014) mi sa terminat si ICC(2 ani)...acum as vrea sa imi fac dosarul pentru somaj,nu am un loc de munca.de ce acte am nevoie,cat timp voi beneficia de indemnizatia de somaj si cat este cuantumul acesteia?multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:33, 13 Mai 2014
1. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la data absolvirii (chiar daca erati in concediu crestere copil).

2. Daca nu ati facut-o, nu mai puteti beneficia de indemnizatie de somaj.

3. Puteti sa intrebati si la Agentia de Somaj de care apartineti dar raspunsul va fi acelasi cu al meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? anism anism Am beneficiat de concediu pentru cresterea copilului timp de doi ani din luna martie 2010 pana in luna martie 2012. In anul 2011 am terminat studiile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de intretinerea copilului ContSters258072 ContSters258072 buna, ma numesc maria si as dori sa primesc din partea dvs. cateva lamuri. Sunt insarcinata in 2 luni, de curand am terminat masteratul, insa eu sunt ... (vezi toată discuția)