avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... revisal
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

revisal

buna ziua
o dispozitie privind suspendarea raportului de serviciu - functionar public- pe o perioada de 3 ani trebuie operata in revisal si daca da care sunt termenele?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 20 Mai 2014
Nu, faceti confuzie intre revisal - personal contractual si portalul anfp - pe care se opereaza modificarile pentru functionarii publici.
HG nr. 432 din 23 martie 2004 privind dosarul profesional al functionarilor publici nu prevede un anumit termen in care se va opera suspendarea raportului de serviciu in registru de evidenta al functionarilor publici.

Insa, functionarul public are obligatia de a aduce la cunostinta persoanei care are atributii cu privire la evidenta personal ului modificarile privind elementele cuprinse în dosarul sau profesional, în termen de 5 zile de la data producerii, iar persoana care are atributii cu privire la evidenta personalului are obligatia de a opera schimbarile intervenite, în termen de 10 zile de la data luarii la cunostinta a acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de evidenta a f.p cf hg 432 /2004 moshulica moshulica as vrea sa stiu daca a intrat cineva in posesia registrului de evidenta a fp - registru care se solicita si se elibereaza de catre anfp daca, da, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Evidenta salariatilor in revisal PetronelaA PetronelaA Salariatii, functionari publici, se inscriu in REVISAL? (vezi toată discuția)
Când se va înregistra în program ? buna ziua ! vă rugăm ... oanaportar oanaportar Când se va înregistra în Program ? Buna ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutați referitor la următoarea problemă: - în OUG nr. 57 din 3 iulie ... (vezi toată discuția)