avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC

Buna ziua ,

Va rog sa ma lamuriti daca urmatoarea afirmatie este reala, este spusa de un angajat al Serviciului Alocatii si Indemnizatii : daca optezi la depunerea dosarului la concediu de crestere a copilului de 2 ani , suma maxima pe care o incasezi din prima luna de concediu este de 1200 roni, fara a se calcula cei 85% din media veniturilor pe 12 luni ?

Daca aceasta afirmatie este falsa, ce ma sfatuiti sa fac, in conditiile in care tocmai am mers la ei si asta mi s-a spus, chiar ca nu se mai poate face nimic decat sa ma intorc la serviciu !

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:20, 20 Mai 2014
Dar daca am optat pt CCC de 2 ani cum se procedeaza cu stimulentul de insertie ?
1. Daca optati pentru CCC pana la 2 ani puteti beneficia de stimulentul de insertie daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.

2. Puteti relua activitatea si inainte de a implini copilul 1 an dar veti beneficia de stimulentul de insertie tot dupa ce implineste copilul 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar indemnizatie crestere copil minuiza minuiza Buna ziua. Vreau sa depun dosarul pt indemnizatie crestere copil. Mi s-a spus de la primarie ca trebuie sa optez pt concediu de 2 ani, ca sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie dianamuresan dianamuresan Buna ziua, Va rog sa-mi confirmati daca sunt informata corect cu un rasp la urm intrebari: 1. Trebuie sa imi intocmesc dosarul pt indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil alinafay_bv alinafay_bv o lamurire exacta ,va rog. pentru un cocediu crestere copil, care varianta e carecta: 1)in primul an primesti 85% din veniturile nete pe ultimele 12 luni si ... (vezi toată discuția)