avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa de infiintare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa de infiintare poprire

Bună ziua,
Astazi am primit o poprire la un salariat care a împrumutat 26000 lei (cf.contractului de credit) și are inființată o poprire în suma de 37749,92 euro + 7272 lei .Mă intreb este oare corect de a solicita poprirea în euro cînd împrumutul a fost în lei și moneda este leul în contabilitate s-au poate la executorii judecătoresti guverneaza euro numai.La ce curs oare ar trebui făcută convertirea.
Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:39, 28 Mai 2014
Puteti cere clarificari executorului, cred ca e vb de 37 mii lei. 37000 euro ar insemna peste 166 mii lei , oricate penalitati i-ar fi aplicat sumei datorate nu ar fi ajuns la suma asta, apoi 7 mii e prea putin ca si cheltuiala cu executarea pt 37 mii euro. Sa nu mai zicem ca fiind vb de un credit in lei, nupoti executa suma convertita in euro.
Greseala ar putea fi chiar motiv de contestatie pt debitor.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut in euro - restituire in lei Soledana Soledana buna ziua. va rog sa ma ajutati cu lamuriri pentru urmatoarea situatie: un prieten a incheiat un contract de imprumut cu o alta persoana fizica, pentru suma ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa euro 2013 mc67 mc67 In 2013 am cumparat un apartament prin Programul Prima Casa in Euro de la o persoana juridica. Banca m-a obligat sa refac actele de vanzare-cumparare din euro ... (vezi toată discuția)
Lamuriri poprire giamia giamia Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns cat mai clar in urmatoarea speta: am un salariu net de 500 lei pe care il primesc in banca. Am primit poprire de la un ... (vezi toată discuția)