elga50 a scris:
marius cioca a scris:
boyzone a scris:
Asociatia de propr are o singura scara, cu 40 apt.Luna asta a venit factura totala pe asociatie 130 milioane.Ce mi-a atras atentia e faptul ca din toata suma asta, 53mil o reprezinta salarii.
Dati mi repede adresa. Ma angajez imediat ca administrator la dvs la asa bani. V a rog, repede pana nu mi- o iau altii inainte! Preiau chiar si munca femeii de servici care probabil ca nu ia nici ea putin.
Poate au cumulat tot felul de premii: de Pasti, de Craciun, si 8Martie retroactiv ...
Veti avea in mine un concurent acerb, mai ales ca sunt si din zona.......:D
buna seara.Cred ca satm in acelasi bloc si aceeasi scara ...domnul cu salariile acelea colosale de 5300 pt membrii asociatie de proprietari.BL66 da?.am aceeasi nelamurire ca si dansul..mai ales ca aceste salarii le-au stabilit fara acordul nostru al locatarilor..mai ales ca administratorul are firma personala si cica ia inregistrat pe presedinte si pe seful de scara si pe femeia de serviciu la ea pe firma (noi suntem asociatie de sine statatoare)si prin aceasta justifica ca foarte mult din suma asta sunt impozitele catre stat.SUnt multe neregului insa nici un locatar nu binevoieste sa zica ceva.Eu am luat atitudine am cerut explicatii pt salarii pt sume nejustificate cam 4000 cheltuieli adinistartive..etc..nu mi s-au dat in consecinta m-am dus la primarie am depus o plangere pt a cere un control.Sa vedem insa cat va dura.Am inteles de la administartora ca ea are sal brut de 1670 ingrijitorul 900 presedintele 1400 seful de scara 1400 cenzorul 150 si cred ca se mai plateste si un instalator..si ca sal nete sunt :administrator 700 presedinte 600 sef scara 600 fem serv 350 cenzor 70 sua ceva de genu...Este corect calculat>Cica diferentele sunt impozitele pe care trebuie ea sa le plateasca la stat pt ca ii are trecuti la ea pe firma>Este normal?