avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita mostenire
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita mostenire

Buna seara am si eu o intrebare...Tatal meu a decedat in urma cu 3 ani. Mie, fratelui meu si mamei mele neau ramas o masina dacia 1310 si un apartament. S-a facut succesiunea pe masina dar pe apartament inca nu. Adica avem titluri de mostenitori dar pe apartament nu am facut succesiune. In cazul in care din cauza unei facturi neachitate la cosmote care a fost cedata unei firme de recuperari cum se procedeaza? Se pune executare pe masina si pe apartament sau in cazul in care inca nu s-a facut succesiune pe apartament trebuie sa il scoata pe tatal meu din diviziune sau ceva de gen? Daca acasa mi-ar veni ceva de executare silita in urma unui proces se mai poate plati in rate acea datorie de exemplu din pensia mamei mele sau se trece direct la bunurile imibile? Va rog astept un raspuns ca sunt foarte nedumerita.
Cel mai recent răspuns: anabella27 , utilizator 20:20, 2 Iunie 2014
mi-au cerut 10800 lei..din care 9700 penalizari...mentionez ca s-ar fi platit din datorie dar mama mea de 2 ani a facut un accident vascular si este imobilizata si nu am mai avut din ce iar dobanda mi se pare extraordinar de mare tonand cont ca au primit un certificat de deces copie puteau sa faca si ei un acord si sa nu mai ceara suma aceasta exorbitanta. Ce credeti ca ar trebui sa fac? nu stiu cum se procedeaza, daca s-ar ajunge in tribunal la executor se mai poate face ceva sau raspundem cu imobilul?
Daca veti ajunge la proces va trebui sa va aparati, pe de-o parte sa invocati prescriptia si apoi, acele penalitati.
Deci intr-un final as avea vreo sansa sa mai se scada din penalizari? Dar tot nu am inteles daca se ajunge la executare cum se procedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii persoana decedata anabella27 anabella27 tatal meu a avut la cosmote doua abonamente. In anul 2009 unu din ele nu a mai fosy platit deoarece suma era f mare. cam dupa un an o firma e recuperari a ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila mihay27 mihay27 Buna seara.Am si eu o problema putin mai delicata dar va rog mult sa imi raspundeti. In anul 2007 tatal meu a facut la cosmote 2 abonamente dintre care unul ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc ContSters347381 ContSters347381 Buna ziua...Tatal meu a facut in 2007 un abonament la o firma de telefonie mobile. A achitat 1 an si jumatate si cand i-a venit factura 1100 lei nu a mai ... (vezi toată discuția)