avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constestatie la executare tarif despagubire CNADNR
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constestatie la executare tarif despagubire CNADNR

Buna ziua!

In data de 29.05.2014 am primit o somatie de executare pentru neachitarea tarifului de despagubire in cuantum de 28 de euro stabilit printr-un p.v. de contraventie din iunie 2011 dar si pentru cheltuieli de executare de 498 lei. Precizez ca amenda a fost achitata la momentul respectiv. Acum va intreb daca am vreo sansa cu o contestatie la executare tinand cont ca tariful de despagubire a fost anulat prin Legea 144/2012? Mai precizez ca eu nu am contestat acel p.v.
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: cristinasbirn , utilizator 17:39, 10 August 2014
Buna ziua. Ma numesc Cristina Sbirn. Sunt reporter la postul de televiziune Digi24. Vrem sa facem maine un material despre aceste excutari silite facute pentru tariful de despagubire pentru neplata rovinietei. Am dori sa vb cu dumneavoastra pentru ca aceasta executare nu trebuia sa aiba loc. Nu sunteti singurul in aceasta situatie. Sper ca ma veti contacta. adresa de e-mail este cristina.sbirn@yahoo.com.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa amenda rovinieta Alina1988 Alina1988 Buna ziua, As dori un sfat, poate din partea cuiva care a fost in aceeasi situatie. Iata problema tatalui meu: in anul 2011 a primit o amenda pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru plata contravaloare rovinieta Razvan_Culea Razvan_Culea Buma ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti si pe mine in privinta executarii silite pentru plata contravalorii rovinietei (28 euro). Precizez ca am ... (vezi toată discuția)
28 euro catre cnadnr. rog ajutor! alexandro alexandro La sfarsitul anului 2010, am vandut o masina fara sa parafez actele definitiv. Pana am facut-o ( dupa 8-9 luni)...am primit 3 amenzi pe numele meu pentru ... (vezi toată discuția)