avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fumatul in industria alimentara
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fumatul in industria alimentara

buna ziua .
un prieten de al meu lucreaza in industria alimentara , in abator avicol .
el mi-a spus de o decizie de-a angajatorului cum ca fumatul este interzis in sediul abatorului , conform legislatiei europene privind siguranta alimentelor .
este vreo lege europeana care interzice fumatul in abatoare avicole ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 10:48, 20 Septembrie 2015
Interzicerea fumatului in abator se poate face prin Regulamentul de ordine interioara al firmei, fiind permis numai in locurile special amenajate pentru fumat (stabilite prin RIO).
In conditiile in care propaganda in favoarea sanatatii cetateanului, prin campania antifumat declansata de catre Ministerul sanatatii este tot mai insistenta, este ceva normal ca fumatul sa fie interzis.
Legea nr. 349/ 06 iunie 2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun o gaiti aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2015
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumatul in spatii inchise tatiteo tatiteo cui trebuie sa te adresezi atunci cind se fumeaza in spatii inchise,cu seful in frunte,desi regulamentul de ordine interioara interzice acest lucru ? (vezi toată discuția)
Sanctiune petru2014 petru2014 Buna ziua, recent am fost sanctionat intr-o institutie publica pentru folosirea unei tigari electronice. In regulament scrie \\"tutunul interzis in incinta ... (vezi toată discuția)
Legea care interzice fumatul se aplica la asociatii? AlexaRotaru AlexaRotaru Buna seara, As vrea sa stiu daca legea care interzice fumatul in spatiile publice se poate aplica si cand este vorba de scarile de bloc?Exista vecini care nu ... (vezi toată discuția)