avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carti de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carti de identitate

Buna ziua. poate sa imi spuna si mie cineva daca au aparut noile carti de identitate? S-au daca se stie o data de cand vor intra in vigoare... Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iunie 2014
cristi4sanem, utilizator
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 21:42, 7 Iunie 2014
Avand in vedere prevederile legale, pana in prezent, nu a fost stabilita data pentru emiterea primei carti electronice de identitate si nici data la care vor fi pusi in legalitate cu astfel de documente toti cetatenii", a declarat, la solicitarea noastra, Laura Cusa, Comisar sef de politie in cadrul Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date.

Nu se mai stie nimic de vreo data oficiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana susana.magyari susana.magyari am plecat in 1972 in usa si nu am renuntat la cetatenia romana, unde pot sa ma adresez pentru a dobandi un document care sa ateste cetatenia romana , ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat Gina43 Gina43 As dori sa merg in Romania dar pasaportul meu este expirat din 2010 e posibil sa intru in tara chiar daca este expirat? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de noile buletine cu cip. din ... SecureBits SecureBits Buna ziua, Am o intrebare legata de noile buletine cu cip. Din ce am inteles se stocheaza amprenta pe cip, iar acest lucru ma deranjeaza. Exista posibilitatea ... (vezi toată discuția)