avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in grad pentru promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in grad pentru promovare

Buna ziua.
Cum se calculeaza vechimea in gradul anterior in cazul promovarii?
In speta - am promovat in gradul principal in decembrie 2010. Am fost functionar public pana in octombrie 2012, iar incepand cu noiembrie 2012 si pana in noiembrie 2013(deci 1 an de zile) am fost in corpul de rezerva.
Incepand cu data de 01,12,2013 sunt din nou functionar public grad principal.
Institutia organizeaza la sfr. lunii iunie 2014 examen de promovare in grad profesional.
Avand in vedere cele prezentate mai sus, indeplinesc conditia de 3 ani vechime in grad principal pentru a promova pe superior, sau vechimea se raporteaza numai la perioada efectiv lucrata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:50, 12 Iunie 2014
Vechimea se refera la perioada efectiv lucrata in gradul principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad functionari publici adarius adarius Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in privinta conditiilor pentru promovarea in grad superior. Specific faptul ca promovarea in grad principal a fost ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional Ely - Nuti Ely - Nuti În urma absolvirii facultăţii, în anul 2007 luna octombrie am fost încadrată din funcţia publică de referent clasa III grad profesional superior ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad dupa concediu crestere copil 2 ani GabriellaBroscaru GabriellaBroscaru Buna ziua!!! Am nascut in aprilie 2012 si am stat in concediu crestere copil 2 ani,pana in martie 2014. Conform legii,aceasta perioada se considera si ... (vezi toată discuția)