avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari Forum 08 Mai 2009
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari Forum 08 Mai 2009

- alertele de mesaje noi in subiectele urmarite ajung acum mai repede ( alertele vor ajunge in maxim 10 min de la postarea mesajulu, inainte se trimiteau o data la 2 ore)

- la fel se intampla si cu alertele de subiecte noi in forumurile urmarite ( ele trebuie sa ajunga in maxim 10 min, inainte se trimiteau de 2 ori pe zi )
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:58, 19 Mai 2009
1. Ne-am gandit mult la varianta asta. Si o sa incercam sa o si implementam in viitor. Singurul lucru care ramane inca de discutat este daca chat-ul permite doar accesul prietenilor sau si accesul unor alti utilizatori. Pentru ca daca numarul prietenilor, oricat de mare ar fi el, este oarecum redus, daca am vorbi de un chat in care ar putea intra orice utilizator din Avocatnet.ro, atunci probabil ca am avea nevoie de o investitie serioasa in echipamente tehnice, care sa permita dialogul intre cateva mii de oameni in aceeasi secunda.

2. Daca inteleg bine, vorbiti despre un sistem care sa alerteze local (pasiv poate) utilizatorul. Adica sa apara un numar (12) sa spunem, in dreptul mesajelor urmarite, daca sunt 12 mesaje noi in lista de subiecte urmarite. Si sa functioneze in paralel cu actualul sistem de alertare prin email. E buna ideea, trebuie sa vedem ce implica si cam cat de complicta ar fi realizarea ei tehnica.

In alta ordine de idei, am si eu o intrebare, legata de facilitati noi.

1. Cam cum ati vrea sa evolueze Avocatnet.ro in viitor? Adica, ce fel de servicii ati vrea sa ofere ca sa vina in ajutorul utilizatorilor? Ma gandesc asa: acum oferim servicii de informare (articole si forum), o platforma de comunicatie (intre utilizatori) si produse de cumparat (magazin online). Ce gen de servicii credeti ca ar trebui sa mai tintim in viitor? Mie unul imi pare din ce in ce mai evident ca vom deveni o mare platforma de comunicare. In care fiecare dintre noi vom impartasi cu prietenii stiri, legislatie, raspunsuri, etc. Toate exate pe nisa de informatie juridica / economica.

2. Ce va mai enerveaza la Avocatnet.ro in acest moment? Hai sa gasim o lista de 4 sau 5 lucruri care ar trebui inlaturate / reparate rapid. Sa stim si noi unde sa ne concentram atentia.

Multumesc.
Multumesc pentru promptitudinea si atentia pe care o acordati, ca de fiecare data.
1. Ma refeream doar la un chat intre prieteni, ca altfel nu ar mai avea sens sa folosim forum ci, eventual un canal mIRC :)
2. Ma refeream la faptul ca pentru subiectele urmarite sa apara o alerta doar pe site(eventual si pe mail, daca userul doreste)
In ceea ce priveste intrebarile dvs, promit ca ma gandesc serios la 1, si de aceea prefer sa nu raspund acum. Insa la 2: ma enerveaza ca, folosind Mozzila subiectele pe care le citesc imi apar in continuare ca necitite, la fel si threadurile. Sau, cateodata, apar citite, insa intr-un mod cu totul aleatoriu. Apoi, pe pagina principala, logata fiind, mai tot timpul nu pot citi articolul principal, probabil e din cauza reclamei de de-asupra. De aceea, sunt nevoita sa deschid internet explorer doar pentru acest motiv. Apoi, ne-ati mai promis ceva: ca in subiectele unde se pomeneste de numele unui user, acesta sa fie alertat. Cateodata chiar ma intereseaza, fiindca sunt subiecte la care raspund, insa nu le mai urmaresc ulterior, iar din cauza a ceea ce va scriam mai devreme( nu ma ajuta citit sau necitit) nu raspund in termen util. Apoi, sunt foarte interesante seminariile pe care le organizati. Insa, nu ati putea ca, din cand in cand sa mai schimbati locatia? Probabil am fi multi doritori, insa e destul de greu sa ajungi pana in Bucuresti. Sa stabiliti un sistem de inscriere sa zicem in 4=5 orase mai mari, la care putem opta sa mergem si in functie de numarul de cursanti sa organizati respectivul seminariu. Si mai am, mai revin...
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2009
pakos, utilizator
1. :dance: Exact la mIRC ma gandeam si eu. Si la perioada in care il foloseam. Si cum mi se parea internetul atunci.

a. Rezolvam cu Mozilla. Sincer, avem o problema din ce in ce mai mare cu browserele. Pentru ca Mozilla 2 si 3 se comporta diferit. Intenret Explorer e chiar in trei variante folosite acum (6, 7 si 8). Chrome e nou dar oamenii ne cer sa optimizam si pentru el. Si ne-am cam oprit aici cu optimizarile, chiar daca unii utilizatori folosesc si alte browsere. Si imi cer scuze pentru situatia asta, dar e imposibil sa tinem pasul in ritmul asta.

b. Astazi dispare bannerul toyota, care facea problema despre care vorbiti. Sper ca de maine sa fie ok problema respectiva.

c. Cred ca marti sau miercuri o sa fie lansata facilitatea cu anuntatul userului despre care se vorbeste intr-un mesaj. Este aproape gata.

d. In privinta seminariilor, promit solemn sa luam o decizie in urmatoarele saptamani cu privire la infiintarea unei "caravane" care sa plimbe prin tara best sellerurile din suita noastra de seminarii. Ce seminar v-ar interesa in mod special? Si cam la ce localitate ne referim? O sa deschid chiar un topic nou in forum, cu privire la seminariile care ar fi de adus in provincie si care sunt locatiile cele mai dorite. Va multumesc pentru intrebare. :blush2:
Multumesc din nou.
a) Ar fi mai simplu daca ati alege o singura varianta de browser pe care sa o optimizati si cu asta basta: sa ne adaptam noi la dvs :)
c) Nu discutam despre o anumita locatie. Ma gandeam ca aceeasi oferta de seminarii sa o anuntati in mai multe posibile locatii: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov sa zicem. In functie de numarul de "doritori" pentru o anumita locatie, veti organiza la o data ulterior stabilita acel seminariu. O selectie a acestora cred ca o puteti face intr-o prima faza printr-un sistem de voting, ce spuneti?
Cred ca ar fi revolutie daca am alege sa optimizam un singur browser. Acum, spre exemplu, primim mailuri care ne cer sa optimizam pentru browsere mobile (unde spectrul este muuuuuult mai larg decat al celor "normale") sau pentru alte sisteme de operare (Mac, Linux, etc.). Sunt de parere ca oamenii trebuie sa aiba libertate de alegere si, cata vreme nu intram in zona absurdului, sa ne ceara sa le satisfacem cat mai multe dorinte.

Buna ideea cu anuntarea seminariilor in mai multe locatii simultan. O sa vorbesc cu colegii mei, sa vedem in ce masura seminariile din toamna vor fi primele care intra in acest sistem. Pentru toamna avem in pregatire 12 seminarii :vishenka: . Astazi le-am finalizat tematica si data primelor doua din serie:
- 14 septembrie 2009 - Marci si protectia lor in legislatia romaneasca si in UE. Studii de caz.
- 31 august 2009 - Internetul pentru juristi. Notiuni explicative

Am deschis si un forum / topic nou dedicat seminariilor in provincie. Sper sa avem raspunsuri multe acolo.
www.avocatnet.ro/content/for...

Multumesc :sorry:

Alte discuții în legătură

Avocatnet.ro toolbar. va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Bara de meniu Avocatnet.ro se instaleaza in browserul dumneavoastra si va permite sa aveti acces continuu la informatiile din Avocatnet.ro. Este o aplicatie ... (vezi toată discuția)
Reclama "internet banking" ma incurca Ilie Stanica Ilie Stanica a aparut reclama aia si imi provoaca niste neplaceri: - cand vreau sa urmaresc subiectul pe urmatoarea pagina, in loc sa deschida pagina apare reclama - cand ... (vezi toată discuția)
Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)