avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari Forum 08 Mai 2009
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari Forum 08 Mai 2009

- alertele de mesaje noi in subiectele urmarite ajung acum mai repede ( alertele vor ajunge in maxim 10 min de la postarea mesajulu, inainte se trimiteau o data la 2 ore)

- la fel se intampla si cu alertele de subiecte noi in forumurile urmarite ( ele trebuie sa ajunga in maxim 10 min, inainte se trimiteau de 2 ori pe zi )
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:58, 19 Mai 2009
M-am lovit si eu de o problema. Poate nu stiu eu cum sa caut...
Am vrut sa gasesc aceasat discutie dar nu mai stiam unde, in ce topic a fost deschisa, si mi-a luat o groaza de timp sa dau de ea.
In final am cautat in arhiva de mesaje scrise de pakos stiind ca participase aici activ, si am gasit.

dar de ce in profilul meu nu gasesc o arhiva a mesajelor scrise de mine?
sau macar o lista a discutiilor la care am participat?

sau este si nu stiu eu unde? :(
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
grace_r a scris:
dar de ce in profilul meu nu gasesc o arhiva a mesajelor scrise de mine?
sau macar o lista a discutiilor la care am participat?

Daca sati click pe username-ul dvs apare un meniu in care o sa gasiti "grace_r a mai scris" - aceea e lista completa a mesajelor dvs.
Multumesc, am gasit! =D>

Oare se lucreaza la modaliattea trimiterii de alerte la mesaje noi in subiecte? Pentru ca vad ca de cateva ore nu imi mai intra niciun mesaj :D
Sper ca asta sa fie cauza :rolleyes:
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
Intr-adevar, se lucreaza. Maine o sa fie implementat noul sistem, care permite alertarea in functie de optiunea utilizatorului:
- direct, chiar cand se publica o noutate.
- o data pe ora, pentru toate noutatile publicate in ultima ora.

Scuze pentru probleme. Am oprit alerta pentru ca ne dam seama cat de deranjanta este pentru unii utilizatori.

O seara placuta.
pakos a scris:

Daca tot va distreaza solicitarile userilor, am sa va dau si eu un motiv in plus :)
1.Pe cand o ferestruta de chat intre prietenii pe care ii avem fiecare in lista? :P
2. Daca ati putea introduce o noua optiune in meniu pentru subiectele urmarite, cum este cea de mesaje private, si sa poti alege: alerta pe email sau alerta in "mesaje urmarite" :">.

De acord cu" Pakos"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet.ro toolbar. va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Bara de meniu Avocatnet.ro se instaleaza in browserul dumneavoastra si va permite sa aveti acces continuu la informatiile din Avocatnet.ro. Este o aplicatie ... (vezi toată discuția)
Reclama "internet banking" ma incurca Ilie Stanica Ilie Stanica a aparut reclama aia si imi provoaca niste neplaceri: - cand vreau sa urmaresc subiectul pe urmatoarea pagina, in loc sa deschida pagina apare reclama - cand ... (vezi toată discuția)
Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)