avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intrare in legalitate autorizatie construire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intrare in legalitate autorizatie construire

Buna ziua, am avut o casa batraneasca pe care am demolat-o si in locul ei am construit alta in mai putin de 6 luni fara a obtine autorizatie de construire. Toate acestea s-au intamplat in urma cu 3 ani. Acum, s-a trimis o reclamatie la primarie ca nu am autorizatie pt casa respectiva. Imi puteti spune ce am de facut acum? Daca primesc amenda cat va fii aceasta? Care este termenul in care pot intra in legalitate cu autorizatia?
Cel mai recent răspuns: alexxa81 , utilizator 13:49, 16 Iunie 2014
ART. 31
Dreptul de a constata contravenţiile şi de a aplica amenzile prevãzute la art. 26 din legea nr.50/1991 se prescrie în termen de 2 ani de la data sãvârşirii faptei.
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2014
alexxa81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 50/1991 art 31, extensie dar am demolat si construit irina cristiana irina cristiana Buna seara! in februarie 2008, am obtinut autorizatie de constuctie a casei dar pentru extensie, adica exista deja o casa de 42m2, pe care eu am demolato si am ... (vezi toată discuția)
Prescrierea dreptului de a aplica contraventia amelyah amelyah Buna seara! Am construit o locuinta acum vreo 10 ani fara autorizatie de construire... Acum cateva luni am primit amenda pentru ca nu am autorizatie la ... (vezi toată discuția)
Am construit un foisor fara autorizatie - la ce amenda si ce masuri contraventionale sa ma astept? ping06 ping06 Buna ziua, Am construit in curte un foisor fara autorizatie sau orice alt act. Terenul pe care este construit imi apartine si este in categ de folosinta ... (vezi toată discuția)