Va rog sa ma ajutati cu informatii despre aceasta taxa.
Pana acum n-am reusit sa aflu daca taxa forfetara se depune si pentru firmele care nu au avut deloc activitate de la infiintare, nu au patrimoniu, angajati, etc, au depus doar capitalul social la infiintare si atat. Pana in prezent s-au depus declaratiile pe proprie raspundere si bilanturile pentru ca sunt obligatorii.
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca am inteles ca ar trebui platita pana la finele lunii Mai.
In legatura cu aceasta taxa de forfetare ...as dori sa stiu daca se aplica firmelor fara activitate de la infiintare dar care au fost dizolvate prin hotarare judecatoreasca din aprilie 2008.
Va multumesc anticipat.
Am si eu o societate infiintata in anul 2006 si am incheiat activitatea in anul 2007 pe o perioada nelimitata. Ce trebuie sa fac sa nu mai depun bilantul in fiecare luna si nici sa nu platesc impozitul forfetar. Pana acum nu am platit nimic, nu am alte datorii la bugetul de stat. Activitate am avut foarte putina.
PS: as dori sa o vand, daca e cineva interesat ma puteti contacta ( am toate actele, facturi/chitante tipizate, stampila, registru unic de control, etc)
Suspendare firma
ile@n@
Am o mare nelamurire . Nu inteleg de ce suspenda lumea activitatea firmelor deoarece in perioada suspendarii venitul fiind 0 , este supus impozitarii minime. ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar
odishor
De la ce data nu se mai plateste impozitul forfetar:
1).de la data la care s-a eliberat certificatul constatator de catre RC, in care se atesta mentiunea de ... (vezi toată discuția)