avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Aplicare deducere personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Aplicare deducere personala

Buna ziua!
Am urmatoarea intrebare.
Am salariul de baza lunar brut de 2258 lei.
Lucrez la o societate pana la data de 11.05.2014 si cu 12.05.2014 sunt detasata 6 luni la un alt angajator.
Intrebarea este cum este calculata deducerea personala.Imi aplica numai un angajator, ambii angajatori si in ce procent?
Am efectuat 48 ore la primul angajator si 120 de ore la al doilea angajator.
La deducere se ia in calcul venitul realizat in total in luna? Se aplica deducerea doar la primul angajator, se aplica in functie de cat vor fi veniturile inregistrate in total in luna la cei doi angajatori?

Adaugata in

Drepturi salariale
Deducere personala
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:07, 3 Iulie 2014
SI daca in jumatatea cealalta de luna nu ati lucra nicaieri, ar fi corect ca primul angajator sa nu va acorde deducerea personala?

Este corect cum v-am spus de la inceput, primul angajator acorda deducere, iar al doilea nu acorda decat incepand cu luna urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, as dori sa stiu daca lucrez numai jumatate de luna, deducerea personala aferenta se acorda proportional cu perioada lucrata. (vezi toată discuția)
Deducerea personala de baza tiberiussly tiberiussly Care este deducerea personala de baza in cazul in care am in intretinere un copil minor?Presupunind ca salarul brut este de 1200 ron,ce valoare are deducerea? (vezi toată discuția)
Deduceri personale salariat 2013 bekoke bekoke Buna seara , Poate cineva sa-mi spuna dupa ce criterii si eventual o formula de calcul pentru deducerea personala, a unui salariat angajat cu 8 ore , valabil ... (vezi toată discuția)