avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete concediu salariati institutii publice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete concediu salariati institutii publice

De cand se acorda tichetele pentru vacanta?Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 30 Iunie 2014
Legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.8/2009 privind acordarea tichetelor de vacanţă se afla la promulgare.

Dupa promulgare si publicarea acestea in Monitorul Oficial, legea va intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, sau la o data ulterioara prevazuta in textul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanta acordata angajatilor primariilor adevar2014 adevar2014 Cum se procedeaza si de cand primim. Toate primariile beneficieaza de ele???????????????? Cum trebuiesc prevazute in bugetul local? se poate face rectificare ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta 2014 sabela sabela Buna ziua. Functionarii publici din primarii beneficiaza de tichete de vacanta in anul 2014? Tinand cont de aprobarea in camera deputatilor a tichetelor de ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta primarie veronica1982 veronica1982 vreau sa stiu daca se pot acorda vouchere de vacanta in 2014 , avand in vedere faptul ca ieri a semnat si d-nul presedinte . vreau sa stiu incepand cu ce data ... (vezi toată discuția)