avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme la asociatia de locatari cu imobil cumparat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme la asociatia de locatari cu imobil cumparat la asociatie

salut,am cumparat un apartament la licitatie,am schimbat contractul la asociatia de locatari,mi a spus ca nu am nici o problema,dupa o luna ma trezesc cu debit restant de 300 de lei al fostului proprietar pe numele mei si mi a spus ca debitul e pe imobil si nu se poate altfel.mentionez faptul ca la celelalte servicii de utilitati precum gaz ,cuent,apa nu am probleme desi avea datorii foarte mari.As vre sa stiu ce solutii am sa nu platesc acesti bani,dar fara sa ajungem in instanta ca e o suma mica totusi
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:16, 26 Iunie 2014
Pentru raspuns la obiect este necesar sa comunicati date concrete,relevante
Dv va revine obligatia legala sa achitati c/v intretinere aferent perioadei dupa adjudecarea imobilului
Restantele anterioare adjudecarii imobilului ,intra in responsabilitatea persoanei executate silit,asociatia de proprietari putand recupera debitul indreptandu-se cu actiune impotriva acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament restante asociatie proprietari madalinbaban madalinbaban Un apartament a fost scos la licitatie de catre banca creditoare. O persoana fizica a adjudecat imobilul la licitatie, insa apartamentul figura cu restante ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere laurentiu123456 laurentiu123456 Buna ziua , Acum ceva timp am castigat un imobil la licitatie publica , acum asociatia de proprietari ma someaza sa achit cotele restante de la intretinere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament de la anaf si am datorie ... gruiabumbu gruiabumbu Buna ziua, Am cumparat un apartament de la ANAF si am datorie la asociatia de proprietari pentru ceea ce s-a consumat in apartament pe perioada ... (vezi toată discuția)