avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Punct de lucru al unei firme deschis in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Punct de lucru al unei firme deschis in apartament

Buna ziua.
Am nevoie de un sfat. La noi in bloc isi desfasoara activitatea un cabinet psihologic. Problema este ca se afla la etajul 10 si in fiecare zi cel putin 20 de persoane apeleaza la serviciile respectivului psiholog. Folosesc liftul, fapt ce implica consum de energie electrica, pe care o platim toti locatarii. Cum putem sa-l obligam sa suporte aceste cheltuieli?
Va mai spun ceva: inventarul despre care vorbiti il facea CET-ul la un moment dat pentru ca asa ii cerea formularul de contract. Aceste SET-uri se foloseau pe vremea cand repartizarea costurilor pe blocuri se facea la pausal, asa ca furnizorul trebuia sa aiba ceva de referinta.
Acum cand consumul de energie termica (ET) se masoara, acest SET este folosit in alte scopuri si depinde daca aveti repartitoare de costuri sau nu, daca aveti proprietari care au CT sau nu. In fine, discutia este mai lunga.

De fapt as fi vrut sa va informez ca as. proprietari are datoria sa-si faca acest inventar al SET-urilor, in fiecare an, pentru a se putea face repartizari cu ET in mod corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura impartita pe set magdarossi magdarossi Buna seara, cine ma poate indruma cum sa calculez caldura pe suprafata echivalenta termica la unele apartamente, unde proprietarii au scos calorifere din ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura pentru ultimul etaj ContSters122354 ContSters122354 CEI DE LA ULTIMUL ETAJ AL UNEI SCARI (BLOC) IN FUNCTIE DE ORIENTARE SAU NU AU REDUCERE LA INTRETINERE 10% ? SAU IN FUNCTIE DE CE SE APLICA ACEASTA REDUCERE ... (vezi toată discuția)
Inventariere calorifere apartament hellboy87 hellboy87 Buna ziua, mi-am schimbat caloriferele, erau de fonta cele vechi, suprafață calculata era de 4,5m ptr un apartament de 54 mp. Acum am pus în dormitor și ... (vezi toată discuția)