avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns urgent mama mea a facut un imprumut la banca in 2006 de 6000euro dar de vreo 2 ani nu a mai platit acum am primit oinstintare de la un executor pentru a merge sa dea scris despre bunuri sa se poate face executare,precizez ca mama mea este plecata din tara pana in septembrie iar eu nu stiu ce sa fac iar apartamentul nu este pe numele ei ci pel al mamai ei iar ea nu detine bunuri
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
beatrice1, utilizator
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 21:09, 11 August 2014
Anuntati-va mama sa vb cu executorul, poate ajunge la intelegere de plata cu creditorul. Nu ajunge, pacat, oricum nu are ce sa-i ia, in afara de venituri daca are.
am anuntat-o dar pana in septembrie nu este acasa si nu are cum sa ea legatura decat daca iau eu si eu nu stiu cum se procedeaza sa il sun sau sa le trimit o scrisoara daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti cum sa formulez sau cum sa procedez .mentionez ca sunt din bacau iar executorul din onesti si acolo sa pronuntat si hotararea judecatoreasca
beatrice1, utilizator
Sunati la telefon biroul de executori , ziceti nr de doasar, ziceti ca e plecata din tara si eventual ziceti unde e angajata ca sa-i puna poprire pe salariu ( oricum afla unde lucreaza ).
Daca va intreba de bunuri ziceti ca stati in casa bunicii.
Chiar, bunica e singura proprietara sau a existat si un bunic candva ?
da a existat si un bunic dar e mort iar casa e pe numele bunici si daca le spun toate astea ce se intampla?
beatrice1, utilizator
Nu stiu ce se intampla mai ales ca nu dati amanunte..
In orice caz, cu cat dati mai putine detalii executorului cu atat mai bine.

Alte discuții în legătură

Executarea unui cont al unei terte persoane in vederea recuperarii pensiei de intretinere minor desirelia75 desirelia75 cum se poate actiona in instanta in urmatoarea situatie: -fostul sot obligat la plata pensiei de intretinere minor in cuantum de 25%din venitul net lunar isi ... (vezi toată discuția)
Datorii bancare - creditorul nu are din ce isi recupera imprumutul gheorghelupu gheorghelupu Actuala mea concubina a facut un imprumut de nevoi personale in urma cu ceva ani,ramanand fara serviciu a intrat in imposiblitatea de asi onora datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu ordin de propire iulya15 iulya15 buna ziua,ieri am primit la posta o instintare de la un executor bancar prin care ma instinta ca banca la care am o datorie de 5000 euro,a facut solicitare de ... (vezi toată discuția)