va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns urgent mama mea a facut un imprumut la banca in 2006 de 6000euro dar de vreo 2 ani nu a mai platit acum am primit oinstintare de la un executor pentru a merge sa dea scris despre bunuri sa se poate face executare,precizez ca mama mea este plecata din tara pana in septembrie iar eu nu stiu ce sa fac iar apartamentul nu este pe numele ei ci pel al mamai ei iar ea nu detine bunuri
pana vine mama, mai mult decat sa va frece creierii cu telefoane si prezente la usa, poate chiar si cu organe ale legii nu are ce sa va faca. Calmativa, pana nu vine pe cine cauta el nu are ce sa faca.
revin din nou azi ia intrat mamei mele bani adica salaru in cont si cand am fost sa scot nu am putut deoarece executorul ia blocat contul sau ia pus propire pe contul de salar . va intreb ce se poate face sau ce mai e de facut .mentionez ca si la serviciu ia trimis propire pe o 1/3 din el
cu ordin judecatoresc se pune proprire pe salar si se trimite catre banca ,dar nu paote sa ia mai mult de 30% din el, iar banii din contul respectiv daca sunt cei din salar si este singurul venit si se paote dovedi cu ctr d munca,etc,trebuie deblocati. banca nua re voie fara acordul d-voastra ca sa umble la banii aceia. plus ca trebuia sa fiti instintata ca se pune proprire pe cont, ati fost?avetid e grija cu banca,cum va mai spuneam sunt multi neinstruiti in banci si cand vad un ordin judecatoresc si un executor cu sange in vene fac pe ei si au acces la cont,ceea ce nu este legal. contul este al d-voastra si platiti ptr el.
am primit o instintare ca va pune propire pe salar si pe contul care este deschis la brd unde incaseaza salaru am sunat la banca si mia zis ca este pusa o propire pe o suma de bani si ca de asta nu am putut scote salarul ei de pe card
acum intreb cum poate pune propire pe cont ca nici executorul nu poate lua din ei si cred ca pana vine ea acasa in septembrie sa faca dovada ca este un cont in care intra salaru bani raman blocati in cont ?