va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns urgent mama mea a facut un imprumut la banca in 2006 de 6000euro dar de vreo 2 ani nu a mai platit acum am primit oinstintare de la un executor pentru a merge sa dea scris despre bunuri sa se poate face executare,precizez ca mama mea este plecata din tara pana in septembrie iar eu nu stiu ce sa fac iar apartamentul nu este pe numele ei ci pel al mamai ei iar ea nu detine bunuri
Daca nu aveti imputernicire din partea mamei incheiata la un notar nu puteti sa dati in numele ei nici o declaratie si oricum ar fi = cu 0 in fata instantei. Executorul incearca orice ca sa scoata banii ca doar nu lucreaza pe nasturi.
am primit o hartie in care scrie ca sa procedat la infiintare propiri asupra salarului precum si pa alte conturi bancare la care mai are cate un card de cumparaturi sau rata
din salar nu are voie sa opreasca mai mult de 30%, iar contuirle din banci nu au voie sa le acceseze decat cu ordin judecatoresc in acest scop. aveti de grija ca la banci sunt niste nestiutori si daca executorul e mai trecut prin scoala decat ei se taie imediat si da accesc asupra contului.