avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar

cand a fost marea privatizare am obtinut un nr. de certificate la sicomed s,a,.dupa un timp am primit o scrisoare unde mi se facea o oferta de rascumparare spunandu-mi ca daca nu le dau nu stiuu ce se intampla cu ele.nu le-am dat si acum vad ca societatea sicomed s.a. este acum zentiva s.a.vreau sa stiu daca eu mai am calitatea de actionar la noua societate ca de-a lungul anilor nu am primit nici un fel de divident sau altceva.va multumesc anticipatX-(
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:51, 13 Decembrie 2018
Luati legatura direct cu cei de la firma, aflati care e depozitarul pentru actiuni cu care au ei contract si solicitati in scris o situatie la zi.
Daca mai sunteti actionar la Zentiva, va va interesa informatia de la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare certificat de actionar iry1 iry1 Buna ziua, Detin un nr. de 217 actiuni (care au fost dobandite in urma alocarii prin schimbarea unui cupon nominativ de privatizare), la societatea ... (vezi toată discuția)
Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar tib71stef2008 tib71stef2008 In timp ce faceam curatenie prin hartogaraia din casa(facturi ...etc.)am gasit un certificat de actionar la S.C.Muntenia S.A.eliberat in1996 provenind din ... (vezi toată discuția)