avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar

cand a fost marea privatizare am obtinut un nr. de certificate la sicomed s,a,.dupa un timp am primit o scrisoare unde mi se facea o oferta de rascumparare spunandu-mi ca daca nu le dau nu stiuu ce se intampla cu ele.nu le-am dat si acum vad ca societatea sicomed s.a. este acum zentiva s.a.vreau sa stiu daca eu mai am calitatea de actionar la noua societate ca de-a lungul anilor nu am primit nici un fel de divident sau altceva.va multumesc anticipatX-(
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:51, 13 Decembrie 2018
Luati legatura direct cu cei de la firma, aflati care e depozitarul pentru actiuni cu care au ei contract si solicitati in scris o situatie la zi.
Daca mai sunteti actionar la Zentiva, va va interesa informatia de la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar tib71stef2008 tib71stef2008 In timp ce faceam curatenie prin hartogaraia din casa(facturi ...etc.)am gasit un certificat de actionar la S.C.Muntenia S.A.eliberat in1996 provenind din ... (vezi toată discuția)
Actiuni dividende wergy wergy Buna seara, Cand s-au impartit actiunile, am optat pentru PICON S.A. Str. Lupu Dionisie, 72, Bucuresti. Dupa patru ani am primit dividende apoi am primit ... (vezi toată discuția)