Buna seara!
Tocmai am primit vestea ca postul meu tocmai s-a desfiintat si ca am intrat in preaviz 15zile lucratoare desi seful a adus pe altcineva in locul meu dar care nu are contract de munca (cum lucreaza aproape jumatate din ahgajati) desi lucreaza de vreo 4 luni in firma. In aceste zile de preaviz pot sa-mi iau concediul de odihna aferent lunilor de munca de la inceputul anului?
Unde as putea sa fac si eu o sesizare asupra faptului ca peste jumatate din angajati lucreaza la negru si nu ni se respecta drepturile?( in orasul meu inspectorul sef de la ITM este complet corupt cel putin de la firma mea ia....). Oare si la sediul central din Bucuresti e la fel?
Multumesc anticipat!
Sper sa fie asa cum spuneti dvs. ca pana acum si-au batut joc de foarte multi oameni, sunt colegi care nu si-au luat concediul, plus ca de ex. anul trecut nu m-au lasat sa-mi iau decat 10zile lucr. concediu desi legea spune ca-mi pot lua 21 de zile si nici nu mi le-au platit, iar cand m-am casatorit nu au vrut sa-mi dea 5 zile de concediu si am fost nevoita sa vin la servici de frica ca sa nu ma dea afara iar acum ...
Reactualizare de situatie:
Patroana nu vrea sa ma dea in somaj desi directorul asa mi-a zis, patroana sustine tare sa-mi dau demisia. Acum nici nu stiu ce sa mai fac. Pt a ma constrange cred ca imi va micsora salarul deoarece salarul meu e negociat iar pe cartea de munca am 8mil brut si 6mil net cel negociat fiind de 12mil. Ce as putea sa fac intr-o astfel de situatie?
Astept raspunsuri cat mai rapide daca se poate ca deja ma dispera situatia si ma cam depaseste.
Multumesc anticipat!
1. Nu va dati demisia ca nu mai beneficiati de indemnizatie de somaj.
2. Pentru a va micsora salariul trebuie sa faca act aditional la contractul individual de munca, act pe care se cere si semnatura dvs. Daca nu sunteti de acord nu il semnati si astfel nu va poate modifica salariul. Poate asa va concediaza cu art. 65 din Codul muncii si beneficiati de indemnizatie de somaj.
Da, dar eu am trecut pe cartea de munca 8mil brut iar net ar veni cam 6 mil cei 12mil fiind negociati nu figureaza nicaieri :(, aici e problema mea. Sa presupunem ca incep sa-mi faca referate si sa incerce sa ma concedieze cu indisciplinat sau nu stiu ce articole mai sunt in legea asta, as mai benefecia de somaj?
1. Inseamna ca o parte din salariu o primeati "la negru". Riscul este al dvs. ca ati acceptat asa ceva.
2. Ca sa va concedieze disciplinar este o cale lunga si greoaie pentru angajator (si in acest caz nu beneficiati de indemnizatie de somaj). Daca veti ajunge acolo sa ne anuntati sa va spunem cum se procedeaza.
3. Pentru a beneficia de indemnizatie desomaj trebuie sa va concedieze cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului).
4. Daca demisionati sau faceti cerere de incetare a contractului de munca cu acordul partilor, nu mai beneficiati de indemnizatie de somaj.
Vreau un sfat ,va rog!
dorali
astazi ,am fost informati de la serviciu ca toti suntem in preaviz de la data de 2 noiembrie, fara ca noi sa fi semnat ceva...ni sau dat salariile, si patroana ... (vezi toată discuția)