Buna seara!
Tocmai am primit vestea ca postul meu tocmai s-a desfiintat si ca am intrat in preaviz 15zile lucratoare desi seful a adus pe altcineva in locul meu dar care nu are contract de munca (cum lucreaza aproape jumatate din ahgajati) desi lucreaza de vreo 4 luni in firma. In aceste zile de preaviz pot sa-mi iau concediul de odihna aferent lunilor de munca de la inceputul anului?
Unde as putea sa fac si eu o sesizare asupra faptului ca peste jumatate din angajati lucreaza la negru si nu ni se respecta drepturile?( in orasul meu inspectorul sef de la ITM este complet corupt cel putin de la firma mea ia....). Oare si la sediul central din Bucuresti e la fel?
Multumesc anticipat!
As mai avea o intrebare; nu trebuia sa mi se dea si un salariu compensatoriu cf contrcatului colectiv la nivel national? Sau nu are rost sa ma mai chinui si cu asta? Si inca o chestie: e normal ca acest angajator sa aiba 7 sau 8 firme(fantoma) pe care sa-i angajeze pe posturi cu salarul minim pe economie desi au studii superioare si sa-i foloseasca pt. o singura firma? In felul asta se joaca cum vor ei cu angajatii!!!
Ba da, aveti dreptul la salariu compensator, conform CCMUNN:
ART.78. - (1) La incetarea contractului individual de munca din motive ce nu tin de persoana salariatului, angajatorii vor acorda acestuia o compensatie de cel putin un salariul lunar, in afara drepturilor cuvenite la zi.
Si daca ei nu vor sa-l dea banuiesc ca trebuie sa ma complic prin tribunale si cum eu am fost platit la negru avand minim pe economie pe cartea de munca mi-ar reveni vreo 5-6mil :( Merita efortul? Oricum fiica patroanei e avocata si are relatii peste tot si....
Vreau un sfat ,va rog!
dorali
astazi ,am fost informati de la serviciu ca toti suntem in preaviz de la data de 2 noiembrie, fara ca noi sa fi semnat ceva...ni sau dat salariile, si patroana ... (vezi toată discuția)