avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta primarie

vreau sa stiu daca se pot acorda vouchere de vacanta in 2014 , avand in vedere faptul ca ieri a semnat si d-nul presedinte . vreau sa stiu incepand cu ce data se pot acorda.
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 12:19, 2 Iulie 2014
societatea "mai sus denumita" , a participat la licitatie si a castigat tiparirea pentru 40% din totalul tichetelor ce urmeaza a fi tiparite .
"zvonurile" in general sunt lansate de contracandidati , si de regula in multe cazuri sunt false ....acest nu este fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere vacanta veronica1982 veronica1982 Se acorda sau nu vouchere de vacanta anul acesta???????? Lucrez in primarie si am auzit zvonuri ca nu se acorda in 2014, pt ca au aparut normele metodologice ... (vezi toată discuția)
Voucherul de vacanta Burlacudan Burlacudan O informatie .Toate societatile sunt obligate sa asigure aceste voucherul de vacanta salariatilor.? sau fiecare societate face legea interna cum vrea ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta acordata angajatilor primariilor adevar2014 adevar2014 Cum se procedeaza si de cand primim. Toate primariile beneficieaza de ele???????????????? Cum trebuiesc prevazute in bugetul local? se poate face rectificare ... (vezi toată discuția)