avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu - schimbare de proprietar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu - schimbare de proprietar

Buna ziua!
Am cumparat anul acesta, in februarie, o masina mica, euro3, din 2004, care a fost inmatriculata anul trecut in Botosani prin proces. Cum as putea sa o trec pe numele meu fara sa platesc taxa de timbru?In Brasov ma obliga sa o platesc chiar daca ea are numar de Romania. Cel de la care am cumparat masina spunea ceva de inmatriculare cu schimbare de proprietar! Ma poate lamuri si pe mine cineva ce e de facut?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 15:25, 3 Iulie 2014
Dat fiind ca fostul proprietar nu a platit taxa de mediu, dv, va trebui sa o platiti. Scapati numai daca ii dati in judecata si instanta ii obliga sa va inscrie masina fara taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vanzare-cumparare masina valentinainna valentinainna Buna! As vrea sa cumpar o masina romaneasca din 2004,euro3.E in stare buna,ruleaza,cu taxele platite la zi. V-as ruga sa imi spuneti ce taxe trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata cu taxa castigata in instanta mircea_arj mircea_arj Buna ziua, momentan detin un autoturism la care fostul proprietar nu a platit taxa de poluare pentru ca a castigat in instanta anularea ei(cam acum 1 ... (vezi toată discuția)
Acte auto in urma divortului anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Fiti amabili, am divortat la notar in urma cu 1 saptamana...iar impreuna cu fostul sot am hotarat sa ramana autoturismul la mine. nu am facut ... (vezi toată discuția)