avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala

Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat intr-o zi si mi-a zis ca nu mai vine acasa de la scoala si ca se sinucide>Am intrebat-o ce-a patit ,si mi-a zis ca diriginta a jignit-o foarte tare,si ca nu mai vrea sa traiasca.Eu am calamat-o cit am putut ,am rugat-o sa vina acasa ca orice are rezovare,si am sunat-o pe diriginta si i-am zis sa-mi aduca copilul acasa ca se va intampla ceva oribil si o desfiintez de pe fata pamintului. daca nu era vinovata nu se speria si nu umbla cu masina dupa fata ca sa o calmeze>Intrebarea mea este cum sa procedez,sa o dau in judecata sau sa fac o plangere la politie? va multumesc
Buna ziua,
Cum a fost terorizata? Fiti mai explicita.
zinaida a scris:

Contactati un psiholog independent pentru evaluare psihologica a copilului, si totodata, depuneti o sesizare la unitatea scolara si o sesizare direct la Inspectoratul Scolar de care apartineti.


Cu ce obiect? Daca avea probleme de comportament si parintii stiau, trebuia sa fie deja intr-un program de consiliere.
Diriginta i-a cautat fata pentru ca ii pasa, nu pentru ca e obligata. Singurii obligati sa raspunda de copil dupa ore sunt parintii.
La cate sedinte cu parintii ati fost? La cate ore de consiliere a parintilor ati participat? Cate procese-verbale se regasesc cu numele si semnatura dv?

Solutia nu este sa reclame profesorii, ci sa se ocupe de copil.

dupa ce ca le platim salariul sa stea la caldurica ,cate 40 de ani,
De aceea isi respecta profesorii, pentru afirmatii de acest fel. Credeti ca va sunt datori cu ceva dv., in mod particular?
ti-e scarba de asemenea oameni!


Se vede. Nu e nevoie sa cautati raspunsuri la comportamentul fetei altundeva decat in atitudinea dv.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințarea cu scăderea notei la purtare. e mai important prestigiul liceului decât viața unui elev? ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere, ce ar face cineva in aceasta situatie? ChidinNuta ChidinNuta Fetita mea considera ca este un elev bun la invatatura. Din cand in cand, participa si la olimpiade. Dupa o olimpiada, profesorul ei a fost atat de ... (vezi toată discuția)
Elev cu adhd repetent la purtare danastreza danastreza Mi-au lasat copilul cu ADHD repetent la purtare pe motiv ca refuza sarcinile scolare si nu sta docil in banca !Ce sa fac??? (vezi toată discuția)