Mi-am facut o asigurare cu acumulare de capital pe 20 de ani in 2008, cand am platit prima de 2000 lei, in anii urmatori n-am mai platit, asteptand sa treaca perioada si sa-mi rascumpar polita. Am trimis un mail in care imi exprimam dorinta, la care mi s-a raspuns scurt: "Stimata doamna..Conform conditiilor contractuale, polita Dumneavoastra de asigurare are valoare de rascumparare din anul III contractual. Aceasta a fost platita doar un an si a iesit din vigoare la mai putin de 3 ani.
Pentru orice alte informatii suplimentare, avem placerea sa va stam la dispozitie.
Cu stima,
Echipa Metropolitan Life "
Ce sa inteleg?
Care este procedura pentru a-mi rascumpara polita?
@Mia3:
Inteleg ca nu ati putut atasa contractul, dar acum va pun si eu o intrebare: In acel contract scrie undeva ca polita nu are valoare de rascumparare in primii 3 ani de zile? Scrie ce se intampla daca se intrerupe plata?
OK, inteleg ca ati avut de-a face cu un sarlatan, dar daca tot ati facut un efort pentru a face aceasta polita cititi macar contractul si vedeti ce scrie in el. Faptul ca Metropolitan v-a trimis scrisoarea respectiva nu-i absolva de nimic daca respectivele informatii nu se afla in contract. Si asta trebuia s-o faceti acum 3 ani cand nu ati mai fi putut plati, nu acum. Poate ca cineva a profitat de buna dvs credinta dar si dvs ati dat dovada de neglijenta si lucrul acesta vi se poate intampla si la un credit de casa, de exemplu.
Acum eu cred ca daca tot ati facut acest pas nu are rost sa va mai lamentati, ci sa va folositi de ceea ce aveti. Puteti demonstra ca ati fost inselata daca informatiile nu sunt continute in contract, asa cum v-a spus si Skybax.
Experienta dvs trage doar un semnal de alarma pentru toata lumea ca intr-adevar verba volant, si daca tot o stiati de ce ati acceptat verba acum trei ani? Din pacate cu aceasta atitudine aveti toate sansele sa mai intalniti sarlatani.
Asigurarii
ContSters205948
AM INCHEIAT O ASIGURARE LA O FIRMA CU PLATA SIMESTRIALA MI S-A SPUS DE LA INCEPUT DE CIND AM INCHEIAT POLITA CA DUPA 3 ANI DE ZILE POT SA SCOT DOAR 80% DIN ... (vezi toată discuția)