avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier cu victima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier cu victima

Buna ziua,

Un pieton a coborat pe partea carosabila prin loc nepermis ca sa ocoleasca o masina parcata pe trotuar.Un autovehicul cu remorca in timp ce dadea cu spatele il accidenteaza grav.Dupa 10 zile de coma pietonul moare.Daca la analizele pietonului s-a gasit alcool in sange este posibil sa fie considerat singurul vinovat, sau in astfel de cazuri de obicei este culpa comuna? Politistul a sfatuit familia sa nu faca plangere ca mortul e vinovat.Inca nu s-a eliberat anexa 2.
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 00:35, 15 Iulie 2014
@ 3UGA
Ce bine ca nu mai poluezi topicul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra ... Gabriel19_82 Gabriel19_82 Buna seara, Am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra daca este posibil. In data de 12.08.2020 m-am deplasat la piata din orasul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna ( pieton pe trecere) Batrinu Ionut Batrinu Ionut Tatal meu a avut un accident de circulatie acum o luna de zile fiind lovit de o masina pe tercerea de pietoni. A coborat din microbuz ce era stationat dupa ... (vezi toată discuția)
Ce se intmpla in cazul in care ambele parti sunt vinovate lora2012 lora2012 In accident rutier-drum principal-pietonul nu se asigura cand tranverseaza strada ,este implicat in comvorbire telefonica in timp ce tranversa strada (nu era ... (vezi toată discuția)