avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot conteste amenda ptr. rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot conteste amenda ptr. rovinieta

Bună ziua. Locuiesc în Iași și vreau să contest o amendă ptr.rovinieta luată în loc. Uricani aflată pe șoseaua de centură a Iasi-ului în luna octombrie 2018 și primită azi 22 februarie 2019.Menționez că circul frecvent pe ruta asta datorită hipermarketurilor aflate la ieșirea din oraș și nu am luat niciodată amendă ptr.rovinietă. Am peste 40 de drumuri dus -întors pe ruta asta. Cum este posibil așa ceva? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:52, 22 Februarie 2019
Buna ziua,
Nu are importanta ca ati circulat de 40 de ori pe acel drum fara rovinieta, care era necesara, si nu v-a prins pana acum, ati avut noroc...
Daca aveti un motiv bun de contestatie (nu faptul ca ati circulat de peste 40 de ori si nu v-au prins pana acum-asta nu e un motiv de contestatie) faceti contestatia... daca nu...platiti amenda si faceti-va rovinieta.
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta dadica dadica Buna seara , Am si eu o intrebare . Daca eu stau in orasul Popesti Leordeni si lucrez in Bucuresti de ce trebuie sa platesc rovinieta? Stiam ca pana in ... (vezi toată discuția)
Se circula fara rovinieta din bucuresti pana la ikea in baneasa Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, as dori sa stiu daca pentruu n drum pana la Ikea Baneasa trebuie cumparata rovinieta. Precizez ca masina este cu numere de Bucuresti, si nu se iese ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa detii rovinieta? bogdan2512 bogdan2512 BUNA ZIUA, Am primit in data de 25-03-2011 o instiintare de plata la un proces verbal de constatare ... (vezi toată discuția)