este 
	    	Utilizator

este 
	    	Utilizator	    

Ionutbog 
	    	Utilizator

Ionutbog 
	    	Utilizator	    

ContSters325089 
	    	Utilizator

ContSters325089 
	    	Utilizator	    

ContSters325089, utilizator
 ContSters325089, utilizator 	
			~ final discuție ~
 mirelasteica	                   

Am cumparat un cupltoe electric de la Altex si l-am primit prin curier, acesta avea mari defectiuni geam spart, bara indoita si am cerut returul , ori ... (vezi toată discuția)
	                    mirelasteica	                   

Am cumparat un cupltoe electric de la Altex si l-am primit prin curier, acesta avea mari defectiuni geam spart, bara indoita si am cerut returul , ori ... (vezi toată discuția)

lauricafl	                   

Buna ziua. Am urmatorul caz. 
La un an si jumatate de la cumpararea unui telefon acesta a fost trimis pentru prima data in service. S-a constatat placa de ... (vezi toată discuția)
	                    lauricafl	                   

Buna ziua. Am urmatorul caz. 
La un an si jumatate de la cumpararea unui telefon acesta a fost trimis pentru prima data in service. S-a constatat placa de ... (vezi toată discuția)

Florentinamm	                   

Bună seara! Am comandat o masă extensibilă si 6 scaune online. La asamblare am constatat că masa are o defecțiune, așa că am făcut retur. Returul a ... (vezi toată discuția)
	                    Florentinamm	                   

Bună seara! Am comandat o masă extensibilă si 6 scaune online. La asamblare am constatat că masa are o defecțiune, așa că am făcut retur. Returul a ... (vezi toată discuția)