avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Functionare B.I.A.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Functionare B.I.A.

Buna ziua!

As dori sa stiu cum ar trebui sa functioneze un Birou Individual de Arhitectura (asimilat liber profesionistilor). Pana acum am desfasurat activitatea pe o SRL, dar vrem sa mutam o parte pe BIA. Avem voie sa avem subcontractori si sa inregistram facturile lor? Am voie sa angajez persoane? Am voie sa prestez servicii conexe (daca am codul 7111 Arhitectura pot face si 7112 Inginerie si consultanta tehnica sau 7410 Design specializat)?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ligia Stanescu , Contabil 21:44, 13 Iulie 2014
Buna seara,

un PFA poate avea angajati si mai multe coduri CAEN, insa activitatile prestate de PFA trebuie probate cu diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen grafic designer pt pfa Iulian_Min Iulian_Min Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA si nu stiu sigur daca sau care dintre serviciile pe care vreau sa le prestez se incadreaza la codul CAEN 7410. ... (vezi toată discuția)
Functionare birou individual de arhitectura DinuX DinuX Buna ziua! As vrea sa stiu daca un Birou Individual de Arhitectura (PFA-profesii liberale, impozit pe venitul real) poate avea subcontractori, adica daca ... (vezi toată discuția)