AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

andreiandandrei 
	    	Utilizator

andreiandandrei 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 antoniu.mihaela	                   

buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a ... (vezi toată discuția)
	                    antoniu.mihaela	                   

buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a ... (vezi toată discuția)

DeadMau	                   

In ce conditii se poate obtine sistarea pensiei de intretinere a unui major la varsta de 24 de ani, care isi termina studiile de master? (vezi toată discuția)
	                    DeadMau	                   

In ce conditii se poate obtine sistarea pensiei de intretinere a unui major la varsta de 24 de ani, care isi termina studiile de master? (vezi toată discuția)

ANDREEA 98	                   

Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie:
- platesc pensie de intretinere copilului care tocmai a inceput facultatea si refuza vehement sa-mi faca si mie ... (vezi toată discuția)
	                    ANDREEA 98	                   

Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie:
- platesc pensie de intretinere copilului care tocmai a inceput facultatea si refuza vehement sa-mi faca si mie ... (vezi toată discuția)