avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura regularizare gaz pentru beneficiar ajutor de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura regularizare gaz pentru beneficiar ajutor de incalzire, este normal?

buna ziua!
am o factura de regularizare care a beneficiat de ajutor de incalzire.
pe factura este "ajutor de incalzire realizat cu suma de -60 lei"
mai jos este "ajutor de incalzire aferent autocitirii cu suma de 160"
am de platit o diferenta de 100 lei!!
cei de la gaz mi-au spus ca este vorba de media consumului efectuat si pe luna respectiva se cuvin doar 60 lei nu 160 cit ar trebui sa fie subventia
mentionez ca pe decizia de la primarie scrie ca BENEFICIEZ DE SUBVENTIE LUNARA!!!nu scrie nimic de media consumului pe 3 luni[care se face la regularizare]
este vreo lege,hotarire [de care o fi si ea!!!]care sa stipuleze asa ceva?#-oX-(
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 13:04, 15 Iulie 2014
Cred ca pe decizia Primariei nu aveti o suma fixa, aceasta reprezinta un procent din suma consumata, este si un maxim din aceasta suma. Cei de la gaz au dreptate, ei nu au un consum lunar, au doua luni de estimari si o luna de regularizare.
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2014
ContSters241232, utilizator
in dispozitie este scrisa SUMA /LUNA!!! nu procente
Eu va spun ca nu scrie asa, completez lunar ajutoarele de caldura pentru cei din condominiu, exista un anumit procent de ajutor DAR NU MAI MARE DE ...... lei, daca dumneavoastra aveti acordat de primarie 70% din valoarea consumata si costul incalzirii (gazului) este de 100 lei, atunci Primaria suporta 70 lei, diferenta o suportati dumneavoastra. Trebuie sa va uitati mai bine la aceste ajutoare, Primaria nu poate acorda ajutor fix de 300 lei, iar consumul sa fie de 100, iar dumneavoastra sa decontati suma alocata de 300 lei, intelegeti ce spun?
Nu poate sa fie diferit de cei care se incalzesc cu agent termic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul la caldura pe 2010 chara chara Buna ziua , as dori sa stiu cum se v-a aplica subventia la caldura , blocul avand centrala termica si factura de gaz fiind emisa pe asociatie, administratorul ... (vezi toată discuția)
Facturare ajutor de caldura ! aleph aleph Buna ziua! As dori sa cunosc modul corect de facturare, de calcul al ajutorului de caldura: Eu am contract de gaz cu autocitire si beneficiez de ajutor de ... (vezi toată discuția)
Penalizari la subventie caldura ContSters143145 ContSters143145 Locatarului, persoana singura, beneficiar de VMG, i se acorda subventie 100% pentru caldura avand un venit lunar < 155 lei. Se percep penalitati la ... (vezi toată discuția)