avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doi dinti rupti de un politist pentru ca i-am reprosat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doi dinti rupti de un politist pentru ca i-am reprosat ''toata lumea stie cum e politia''!

Am avut o argumentatie (de altfel foarte logica) cu un politist...
A venit nervos la mine si mi-a zis \"ma faci corupt?\" eu nu l-am facut corupt... i-am zis doar ca \"toata lumea stie cum e politia!\" ... si i-am zis din nou \"toata lumea stie cum e politia!\" mi-a dat trei pumni in gura si mi-a rupt doi dinti ! procurorul ii da NUP cu avertisment si zice ca l-am provocat, ca e vina mea!!!!
Nu am bani de avocat,cum as putea motiva asa ceva???
In special sa nu ise intample si altora! Politistul a mai aparut prin presa, luase un NUP pt. lipsa de proba dupa ce i-a dat unuia cu un scaun in cap ...
Cum a inceput totul: In club m-am certat cu un baiat, si l-am invitat frumos afara sa rezolvam problema. Nu a vrut sa iasa, doar sa ameninte pe loc, asa ca l-am tras frumos afara. El a sunat la 112, si vine politaiul si ne amendeaza pe amandoi !!! am ripostat!! i-am zis "de ce mah?!" si "toata lumea stie cum sunteti voi!" dar nu l-am facut direct corupt, nici nu l-am injurat de mama sau ceva
S-a bagat pt. mine colegul lui, care acuma face pe inaptul...dar am aflat de la un politist culmea ca ar fi primit o amenda administrativa in urma cu 2 ani pt. ca l-ar fi amenitat pe unul cu "iti bag cutitul in ficat te iau in portbagaj si te las noaptea in padure sa te manance lupii"

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
Admin, administrator
si am o nelamurire: cum de ai ajuns tu sa discuti cu un politist venit sa va calmeze despre mita si despre cum toata lumea stie cum sunt ei?

ps: nu lucrez la politie, sau la stat. lucrez la privat si ca si tine am si eu nervi mei DAR ...diferiti de ai tai ;)
Eu cred ca ai sanse sa fii urmarit mult timp de-acum incolo. Daca te stii curat ataca-i, dar eu cred ca esti vinovat si ar trebui sa tragi invatatura de aici. Cu politia nu se discuta decat la ghiseu, la relatii cu publicul.
Unui politist pe strada trebuie sa i se ofere respectul cuvenit. Faptul ca tu ii contesti procesul verbal, ca ii faci plangere, ca il dai in judecata, trebuie sa o faci intr-un mod civilizat.

Angajeaza-ti un avocat, dar asteapta-te sa fii filat.
Din moment de politistul se afla acolo.in acel moment,purtem deduce ca se afla pentru a rezolva un conflict,fiind chemat de cineva si nu intamplator.Putem deduce logic,mai departe,ca omul legii (cum le place celor din presa sa le zica :) ) era impartial,deoarece va dat amenda amandoura,deci nu a tinut cu cineva anume,venise doar sa-si exercite meseria.
De aici si pana la momentul in care ati fost lovit nu putem spune decat ca a existat o provocare,nu cred ca pe langa amenda politistul v-a si injurat sau ceva de genul...
Majoritatea politistilor chiar isi fac treaba.Bineinteles ca exista si uscaturi in padure,dar cum spunea si cineva mai sus,se ajung la asemenea conflicte deoarece politia nu este respectata....daca erati in SUA,daca comentati prea mult dupa ce ati primit amenda,plecati in catuse de acolo...si ganditi-va ca SUA este considerata "leaganul democratiei mondiale", nu?
O zi buna va doresc!
Da, pleca in catuse, asa ar fi trebuit si in cazul de fata dar in loc de aceasta masura dl agent a ales sa-i rupa dintii, vad ca multi de aici ii tin partea d-lui agent si inca nu imi vine sa cred, oameni buni daca un ''om al legii'' a avut aceasta iesire ce asteptari sa mai ai de la alti oameni mai putin pregatiti?

Am avut un coleg in facultate care intrase in politie iar dupa aproximativ 4 luni imi povestea cu o seninatate iesita din comun cum bate tigani, aurolaci etc, unii dintre ei aveau chiar o varsta destul de frageda, imi povestea parca mandru de el ca are un colt acolo in sectie numit ''coltul durerii'' care era plin de sange, astfel de lucruri chiar se intampla in Romania de astazi.Chiar daca nu simpatizez nici eu cu oamenii de etnie rroma asta nu inseamna ca este normal sa se intample astfel de lucruri care ma duc cu gandul la procedurile ''militiei'' din perioada comunismului si daca acestui baiat (asa recalcitrant cum ziceti ca e) nu i se face dreptate poate maine politistul respectiv se intalneste copilul dumneavoastra sau un apropiat iar altii aici pe site o sa dea sfaturi de genul ''esti tu prea orgolios...''

O zi buna va doresc
nu a spus nimeni ca isi doreste explicit sa nu primeasca domnul mai sus mentionat dreptatea pe tava, dar tu te ai intrebat ce m`am intrebat si eu mai sus: cum ajungi la o incaierare ca cea descrisa de el sa vorbesti cu politistul despre mita?!

apai ce erau prieteni veghi si i`au apucat glumele, sau?

Alte discuții în legătură

Atributiile politiei locale ladybry ladybry Buna ziua! Am si eu o problema... am fost intr-o excursie la cabana unei prietene care se afla langa un lac de acumulare care a fost facuta prin inundarea ... (vezi toată discuția)
Pv contestatie, mai complicat petru88 petru88 Sa fac un rezumat, in noapte dinspre 27-28.02.2010, eram cu pretenii mei intr-un club, langa noi fiind alt grup. La un moment dat unul dintre cei care stateau ... (vezi toată discuția)
Proces verbal otzzy2003 otzzy2003 salut. M-a oprit un agent de circulatie pe data de 24 feb pe la ora 21. Era singur cu masina de politie si eu eram cu prietena mea. I-am dat actele la control ... (vezi toată discuția)