avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doi dinti rupti de un politist pentru ca i-am reprosat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doi dinti rupti de un politist pentru ca i-am reprosat ''toata lumea stie cum e politia''!

Am avut o argumentatie (de altfel foarte logica) cu un politist...
A venit nervos la mine si mi-a zis \"ma faci corupt?\" eu nu l-am facut corupt... i-am zis doar ca \"toata lumea stie cum e politia!\" ... si i-am zis din nou \"toata lumea stie cum e politia!\" mi-a dat trei pumni in gura si mi-a rupt doi dinti ! procurorul ii da NUP cu avertisment si zice ca l-am provocat, ca e vina mea!!!!
Nu am bani de avocat,cum as putea motiva asa ceva???
In special sa nu ise intample si altora! Politistul a mai aparut prin presa, luase un NUP pt. lipsa de proba dupa ce i-a dat unuia cu un scaun in cap ...
Cum a inceput totul: In club m-am certat cu un baiat, si l-am invitat frumos afara sa rezolvam problema. Nu a vrut sa iasa, doar sa ameninte pe loc, asa ca l-am tras frumos afara. El a sunat la 112, si vine politaiul si ne amendeaza pe amandoi !!! am ripostat!! i-am zis "de ce mah?!" si "toata lumea stie cum sunteti voi!" dar nu l-am facut direct corupt, nici nu l-am injurat de mama sau ceva
S-a bagat pt. mine colegul lui, care acuma face pe inaptul...dar am aflat de la un politist culmea ca ar fi primit o amenda administrativa in urma cu 2 ani pt. ca l-ar fi amenitat pe unul cu "iti bag cutitul in ficat te iau in portbagaj si te las noaptea in padure sa te manance lupii"

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
Admin, administrator
Sunt de acord ca domnul care a cerut ajutorul aici a gresit dar masura impotriva lui ar trebui sa fie in concordanta cu fapta sa.
Sa ajungi sa lovesti un cetatean mai ales in acest mod cred ca este deplasat ca sa nu spun mai multe..... si acel agent de politie are probleme grave, indiferent de situatie si cum a ajuns sa vorbeasca cu dl agent despre mita consider ca trebuia sa ia masurile necesare conform legii si nu sa-i scoata dintii.
Ce m-a frapat pe mine e ca utilizatorii de pe acest site considera mai grav faptul ca l-a scos pe ala beat afara sau cum i s-a adresat d-lui agent decat faptul ca un ''om al legii'' ia la bataie un cetatean dar fiecare are dreptul sa-si exprime parerea.

Ce am spus in commentul anterior e adevarat, chiar nu am motive sa mint, mai stiu si alte cazuri in care oameni corecti au avut parte de abuzuri dar nu vreau sa va plictisesc si mai mult.... sunt sigur ca sunt si agenti de politie care isi fac treaba si sunt corecti, chiar am prieteni politisti, dar ca in absolut orice meserie sunt si lichele care ar trebui sa raspunda pentru ce fac...

Sfatul meu pentru persoana in cauza este sa mearga la presa, am observat ca se misca altfel autoritatile cand se implica si presa, un articol intr-un ziar mai raspandit sau chiar la TV ar fi de mare ajutor pentru el.

Mult succes si sper sa revii cu detalii.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
eu_craciun, utilizator
Într-adevăr, chiar dacă persoana în cauză a fost vinovată că l-a jignit pe polițist, sancțiunea aplicată este neprofesionistă. Polițistul nu trebuie să ia personal jignirile care i se aduc. El este un agent al legii, pe aceasta trebuie să o aplice.
eee... apropo de detalii, se pare ca initiatorul a "disparut" subit si ne lasa pe noi sa facem supozitii pe langa "de ce l`a lovit politistul, nu trebuia sa `i scoata dinti" ..BLA BLA.

sincer, eu cred ca initiatorul topicului a fost FOARTE agresiv cu politistul si a fost si el sub influenta bauturilor alcoolice

caz in care, da ..politisul a trecuit sa SE APERE!
cred ca putem lua si asta in discutie, de acord?
Din cate deduc eu, era nemultumit ca a primit si el amenda. Mi se pare corect ce a facut OP, sau trebuia sa fie genul de agresiv pasic care inghite totul si dintr-o data il vezi la televizor cum si-a ucis soacra cu toporul,etc?
Chiar nu vad cu ce a gresit. Si eu am "discutat" cu cativa care vroiau sa ma amendeze in trafic cei drept aiurea. Ala bucuros da doua amenzi ... la scandaluri mereu se dau amenzi la toti cei prezenti, pana si la victime..

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.8 din Regulament

Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Daca speta e chiar asa cum ati expus-o dumneavostra atunci da aveti dreptate, comentariile mele erau pe speta exusa de user, bineinteles ca nu putem sti daca a spus adevarul, eu sper sa revina cu detalii.

Alte discuții în legătură

Atributiile politiei locale ladybry ladybry Buna ziua! Am si eu o problema... am fost intr-o excursie la cabana unei prietene care se afla langa un lac de acumulare care a fost facuta prin inundarea ... (vezi toată discuția)
Pv contestatie, mai complicat petru88 petru88 Sa fac un rezumat, in noapte dinspre 27-28.02.2010, eram cu pretenii mei intr-un club, langa noi fiind alt grup. La un moment dat unul dintre cei care stateau ... (vezi toată discuția)
Proces verbal otzzy2003 otzzy2003 salut. M-a oprit un agent de circulatie pe data de 24 feb pe la ora 21. Era singur cu masina de politie si eu eram cu prietena mea. I-am dat actele la control ... (vezi toată discuția)