avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat pt serviciul de copiere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat pt serviciul de copiere

Buna ziua, am o firma de intermedieri asigurari si am pus si xerox, am cod caen, casa de marcat, tot ce imi trebuie! Trebuie sa bat in fiecare de in casa de marcat? Trebuie sa am vreun registru? Eu foile pt xerox le folosesc si la printarea chitantelor pt asigurari? Ce trebuie sa fac sa fiu in regula in caz de control
Cel mai recent răspuns: lorette2013 , utilizator 11:55, 17 Iulie 2014
Dati bon pentru serviciul de copiere. Veti scoate la sfarsitul zilei raportul de la casa de marcat si veti inregistra in registrul de casa valoarea la incasari iar la iesiri inregistrati platile cand cumparati hartia pentru copiator/toner cu factura. La factura cu hartia copiator/toner intocmiti nir cand le cumparati. La finalul lunii intocmiti bon de consum cu numarul de topuri de hartie de copiator scoase pe consum in respectiva luna.
Si daca de registrul de casa se ocupa contabila? Pot sa ii dau ei?
Da, dar trebuie sa aveti grija ca acest registru de casa trebuie sa fie la punctul de lucru in cazul unui control. E mai bine sa va arate cum se completeaza si sa-l faceti dumneavoastra, sau contabila vine la sfarsitul zilei pe la punctul de lucru?
Da, puteti sa ii dati contabilei actele primare.
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a completa/detine nir la un pfa cu norma de venit neplatitor de tva GabrielONE GabrielONE Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Detin un PFA cu domeniu de activitate principal \"activitati fotografice\" la care i-am adaugat de curand inca 4 coduri ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)