avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... inregistrarea in registrul agricol
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

inregistrarea in registrul agricol

sunt functionar la o primarie de oras
M-ar interesa cum se face inregistrarea terenurilor in registrul agricol, mai precis actele translative ale dreptului de proprietate ale terenurilor. In prezent se accepta trecerea terenurilor de la o persoana la alta pe baza unei simple cereri de incarcare-descarcare. Din cat stiam eu, aceste acte trebuie sa fie autentice.
De aceea v-as ruga sa imi dati (daca e asa) si legea unde scrie asta
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 12:09, 14 Mai 2009
Trebuie sa aveti in vedere OUG 28/2008 consolidata in 2009 privind registrul agricol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa platim pentru greselile altora iongavrila iongavrila parintii mei au primit o notificare conform careia trebuie sa returneze toti banii primiti de la APIA pentru terenuri din anii 2008 -2009,la baza acesteia ... (vezi toată discuția)
Am fost la primărie cu un certificat de moștenitor pentru o ... mirelap72@yahoo.com mirelap72@yahoo.com Am fost la primărie cu un certificat de moștenitor pentru o ruga ca un reprezentant al primăriei sa meargă cu nou sa ne arate unde sunt terenurile. Ni s a ... (vezi toată discuția)
Stabilire impozite si taxe locale ContSters278216 ContSters278216 lucrez la o rimarie de comuna.Prin fisa postului,pentru stabilirea impozitului pe cladiri si teren persoane fizice tebuie sa preiau anual datele de la ... (vezi toată discuția)