avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Contract de munca in Germania- conditii dubioase?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Contract de munca in Germania- conditii dubioase?

Clinica medicala din Germania recruteaza, fara interviu, pe baza de CV,fara a solicita certificat de conformitate, personal medical. Site-ul clinicii nu prezinta nici un fel de date referitoare la recrutare forte de munca. Angajatii ar lucra ca detasati in Olanda. Taxele salariale vor fi platite insa in Germania. Contractul de munca se semneaza la distanta si se trimite pe internet, dupa care se depune la fortele de munca germane. Un alt contract se semneaza la clinica angajatoare din Olanda. Angajatorul trimite chitanta pentru plata asigurarii medicale pe 3 luni pentru viitorul angajat, insa solicita de la potentialul angajat bani pentru inscrierea in Colegiul Medicilor, in jur de 600 euro pentru care va trimite ulterior o chitanta ca dovada. Plata sa se faca prin Western Union si nu in contul firmei/ nu direct la Colegiu. Povestea pare sa aiba multe semne de intrebare- de la legalitatea unui contract semnat la distanta si trimis scanat, angajarea fara interviu, lipsa posibilitatilor de a verifica veridicitatea actelor, chitantelor, etc si plata anticipata prin Western Union. Daca puteti aduce lumina in acest caz, astept parerile dvs. Este posibil sa fie real?
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2014
mikadt, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:11, 23 Iulie 2014
Sincer mi se pare o excrocherie ordinara nu va lasati dus de asa "oferte " pentru locuri de munca reale in domeniu medical folositi reteaua europeana de forta de munca eures in fiecare judet la fortele de munca se afla un reprezentant al acesteia.
Mult succes
De la angajatori trebuie sa primiti bani, nu sa le dati lor bani sa va angajeze. Angajator care cere bani pentru a va angaja=teapa. Birourile de plasare de munca si intermediarii au de la cine lua banii, nu-i iau de la angajati. Plus ca in general tot ce nu e cerut expres de dvs. (din initiativa personala de a plati ceva cuiva) si zice de Western Union e teapa. Orice e-mail primit aiurea/la gramada care zice de Western Union e teapa. Uneori spammerii au datele dvs. personale, nu va lasati inselat!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Un cabinet de avocatură trebuie să aibă un cont bancar? sunt nedumerit pentru că mi s-a solicitat plata prin western union icealinutza icealinutza Am vrut să achit un serviciu prestat către un cabinet de avocatură. Am cerut avocatului titularul contului si IBA-nul pentru a efectua transferul ... (vezi toată discuția)