deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal prietenei mele este tatal lui ) care el are 22 de ani si locuieste in germania si va veni in 2 saptamani. Bun... de aici incepe greul..
Asta e obsedat sexual de ea, adica : o suna in 20 de minute de peste 80 de ori incredibil. astazi am discutat cu mama sa si nu mai stie ce sa faca. Bun si pana aici . El este nebun , a amenintat ca se sinucide daca nu il lasa sa vina s-o vada chit ca are interdictie de la parintii fetei. Dar a inceput sa ma ameninte si pe mine, mno psihopatii asa fac ... ca ma ameninta ca ma bate cand vine in tara i-a spus si ei ca se jura ca ma bate... Bun , ma ameninta ca daca ii mai dau de beut sau sa pipe ( mamasa ei stie ) no problem , deci daca ii mai dau sau nush ce e grav ca ma bate si dinastea nu imi este frica de el . dar eu nu rezolv cu bataie . taicaso daca va afla si o va afla cat de curand o va lua cu el la bloc ( noi stam la sat) si nu va mai avea acea vacanta. Deci va trebui sa depun plangere . e mult mai grav decat cititi voi aici. Asa ca, va rog eu din bunavointa de ajutor caci nu mai stiu ce sa fac am toate conversatiile in telefonul prietenei mele si ale mamei. Va rog multtt !!!!!!!!!!!
intalnirea va avea loc oricum fiindca locuind la sat , el locuind la un unchi nu la familia sa , ne vom intalni pe drum , sau la o terasa si asa incepe . De asta mie frica mie .
un nebun e tot nebun. Dar iesind pe afara nu vom fi singuri ( eu cu prietena ) ci vom fi in grup , nu stiu daca e in stare sa se inceapa un scandal asa ? Dar ma gandesc ca un sinucigas ca el ( dupa cum a si relatat el familiei fetei) tot sinucigas e .
Ideea este ca nici nu poate sa stea degeaba... acea persoana vine cu un scop in tara, din cele spuse, nu unul bun. Eu sunt de parere ca este mai bine sa anuntati politia, pentru amenintari si hartuire. (am inteles ca suna incontinuu) Sper ca va dati seama ca si statul degeaba nu rezolva nimic, insa nici violenta... am inteles, are probleme, poate sunt unele psihice. Inca un motiv in plus ca acesta sa primeasca o ingrijire.
Sfatul meu: vorbeste cu parintii fetei, ajungeti la o hotarare si nu neglijati situatia... poate vine peste dvs. intr-o seara si cine stie ce se intampla. Cu astfel de persoane e destul de periculos.