avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintarea ( este foarte serios )
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintarea ( este foarte serios )

deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal prietenei mele este tatal lui ) care el are 22 de ani si locuieste in germania si va veni in 2 saptamani. Bun... de aici incepe greul..

Asta e obsedat sexual de ea, adica : o suna in 20 de minute de peste 80 de ori incredibil. astazi am discutat cu mama sa si nu mai stie ce sa faca. Bun si pana aici . El este nebun , a amenintat ca se sinucide daca nu il lasa sa vina s-o vada chit ca are interdictie de la parintii fetei. Dar a inceput sa ma ameninte si pe mine, mno psihopatii asa fac ... ca ma ameninta ca ma bate cand vine in tara i-a spus si ei ca se jura ca ma bate... Bun , ma ameninta ca daca ii mai dau de beut sau sa pipe ( mamasa ei stie ) no problem , deci daca ii mai dau sau nush ce e grav ca ma bate si dinastea nu imi este frica de el . dar eu nu rezolv cu bataie . taicaso daca va afla si o va afla cat de curand o va lua cu el la bloc ( noi stam la sat) si nu va mai avea acea vacanta. Deci va trebui sa depun plangere . e mult mai grav decat cititi voi aici. Asa ca, va rog eu din bunavointa de ajutor caci nu mai stiu ce sa fac am toate conversatiile in telefonul prietenei mele si ale mamei. Va rog multtt !!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
cataraulioan, utilizator
cataraulioan a scris:

intalnirea va avea loc oricum fiindca locuind la sat , el locuind la un unchi nu la familia sa , ne vom intalni pe drum , sau la o terasa

Analizati varianta ca perioada cat vine persoana in localitate,macar dv faceti efortul si plecati din localitate
Daca mergeti pe premiza ca intalnirea tot va avea loc,inseamna ca nu constientizati riscurile la care sa expuneti
In situatia in care denuntati teama si frica datorata caracterului si comportamentului fratelui prietenei dv,este mai mult decat hilara pozitia dv ca oricum intalnirea tot va avea loc
situatie care poate fi evitata cel putin prin plecarea dv din localitate in perioada cat se afla fratele in zona
oricum 112 este cel mai probabil sa fie folosit atunci cand ma va hartui pe mine sau pe restul prietenilor mei si implicit pe prietena mea
.
Serviciul de urgenta 112 nu se utilizeaza impotriva cazurilor de "hartuiala "
Atentie sporita cu apelul la serviciul de urgenta 112,deoarece nu orice situatie se circumscrie cazurilor de urgenta in care poate fi apelata autoritatea
Atentie ca pentru apelare falsa se aplica amenda
ynocentta, utilizator
domnisoara este minora si este inca sub tutela parintilor ei , faptul ca individul va ameninta , este alta mancare de peste .
drept de decizie asupra fetei , nu prea aveti .
asa ca mai bine , evitati perioada cat sta"nebunul" in tara , si dupa ce pleaca , va puteti intalnii (cu prietene), dar ca masuri de protectie nu prea aveti cum sa aplicati niciuna.

va puteti ascunde si in beci , cum spune un domn avocat , dar daca fratele gelos , vine in tara cu scopul de a regla socotelile cu dumneavoastra , cu siguranta , beciul o sa fie primul loc unde o sa caute.
Ce vreau sa va spun este ca : prietena mea este la bunici in localitatea de unde sunt si eu, parinti ei locuind la oras la 15 km de aici .El va veni in tara se va caza la un unchi la vreo 2 km de noi si am fost RUGAT de mama ei sa nu o scap pe ea din ochi oric s-ar intampla . Fiindca el va gasi o cheie ca sa intre , si exista posibilitate ca acesta sa o agreseze fizic ( mental nici nu se mai pune problema ) si sa distruga tot si ceea ce am cladit eu cu ea pana in acest moment.
pozitia dv ca oricum intalnirea tot va avea loc
situatie care poate fi evitata cel putin prin plecarea dv din localitate in perioada cat se afla fratele in zona

Ce facem in situatia urmatoare: Eu muncesc in sat la un magazin. Vine fratele vitreg al iubitei mele care are probleme psihice si va sta in tara vreo luna-doua. Eu imi las munca 2 luni pentru a nu ma intalni cu aceasta persoana? Asa putem sa ne gandim si la 2 zile...

Sper ca ne dam seama ca domnul evidentiaza ceva... acea persoana o sa profite de fata, asa intelegem din cele spus: "este obsedat de aceasta". A mai precizat si faptul ca acea fata refuza sa se intalneasca de frica. Nu mai bine prevenim vreo infractiune penala anuntand o autoritate a statului decat sa stam degeaba si sa ne para rau mai tarziu?

Mentin ideea: vorbit cu parintii, ajuns la comun acord, anuntata politia daca se hotaraste astfel... persoanele cu probleme psihice (aici ma refer la obsedati de orice fel, sinucigasi s.a.) nu au ce cauta intr-o societate.
CryTeK, utilizator
vrea control total asupra fetei e CLAR !!!! cum nu raspunde la telefon cum banuie ca eu ma duc la ea noaptea si ca ii fac ceva , orice dar el numa la asta se gandeste. Ca ea cum nu raspunde nu stie ce face pe unde ii ca de ce nu vb cu el ca de ce asa si nu asa.. E nebunie curata. Nu stiu cum voi face, in sensul ca nu vreau sa fug de un nebun si sa-mi las prietena balta . Da stiti care ii problema > ca nici ea nu e 100% decisa sa termine ACUM CU EL. adica ca vai ca ii e mila ca daca intra in puscarie si restul . e NEBUNIE CURATA. Eu sunt invatat de la scoala sa gandesc logic , dar aici nu am nicio logica fiindca eu nu am trecut prin asa ceva , adica ca frate sa te dai la sora ta fara sa te gandesti la asta , sa mergi ca Voda prin loboda. Trebuie oprit .

Alte discuții în legătură

Santaj si corupere de minori eligirl1995 eligirl1995 Buna ziua, am fost indirect martora a unor evenimente foarte dificile in viata unui prieten. El major a intalnit o minora de 14 ani, care in cele din urma a ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor!!!!!?? rex23 rex23 Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur. Am o relatie cu o fata care in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip ... pampam18 pampam18 buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip de 21 de ani care s a încheiat pentru ca eu am făcut prostia de a iesi cu un prieten din ... (vezi toată discuția)