avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintarea ( este foarte serios )
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintarea ( este foarte serios )

deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal prietenei mele este tatal lui ) care el are 22 de ani si locuieste in germania si va veni in 2 saptamani. Bun... de aici incepe greul..

Asta e obsedat sexual de ea, adica : o suna in 20 de minute de peste 80 de ori incredibil. astazi am discutat cu mama sa si nu mai stie ce sa faca. Bun si pana aici . El este nebun , a amenintat ca se sinucide daca nu il lasa sa vina s-o vada chit ca are interdictie de la parintii fetei. Dar a inceput sa ma ameninte si pe mine, mno psihopatii asa fac ... ca ma ameninta ca ma bate cand vine in tara i-a spus si ei ca se jura ca ma bate... Bun , ma ameninta ca daca ii mai dau de beut sau sa pipe ( mamasa ei stie ) no problem , deci daca ii mai dau sau nush ce e grav ca ma bate si dinastea nu imi este frica de el . dar eu nu rezolv cu bataie . taicaso daca va afla si o va afla cat de curand o va lua cu el la bloc ( noi stam la sat) si nu va mai avea acea vacanta. Deci va trebui sa depun plangere . e mult mai grav decat cititi voi aici. Asa ca, va rog eu din bunavointa de ajutor caci nu mai stiu ce sa fac am toate conversatiile in telefonul prietenei mele si ale mamei. Va rog multtt !!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
cataraulioan, utilizator
in cazul acesta , parintii fetei trebuie sa ia masuri , nicidecum iubitul.
eu cred ca va implicati involuntar in ceva ce nu va priveste direct .
sa zicem ca faceti ceea ce trebuie si totul o sa fie ok....dar....ea este tanara. credeti in povestea cu baba si mosul " si au trait fericiti impreuna pana la adanci batraneti"....
mai tarziu , o sa stai sa anlizati la rece toata problema , si raspunsul in sinea dumneavoastra va fi urmatoarea intrebare : " Ce-o fi fost in capul meu?" , o sa dati vina pe dragoste si tinerete , dar in realitate altfel stau lucrurile.

daca parintii fetei , nu au luat masuri in privinta sunatului pe mobil , nu realizati ca nu este implicare deloc?
lasati-i sa isi rezolve treburile lor in familie , dumneavostra stai deoarte , si cand totul se calmeaza , abia atunci incercati sa aflati daca este in regula sa o vizitati sau sa va viziteze.
pe de alta parte , o sa vina "nebunul" , acasa , va prinde la coltul vreunei ulite , va administreaza o bataie fara martori...si o sa va faceti de lucru prin spital , prin tribunal...si daca nu aveti cum demonstra cine v-a batut (ca sigur n-o sa fie martori), o sa reveniti cu un alt subiect aici pe forum , cum sa fac ca m-a batut "X" , il cunosc , dar nu am martori .
din cate am inteles , ar fi frati vitregi...lasati-i sa-si faca singuri de lucru , si dupa trageti singur concluziile ...daca fata chiar ea provoaca ? de unde stiti ce se vorbeste la telefon atunci cand raspunde ? daca intre ei chiar o fi fost ceva...iar acum domnisoara bate in retragere....nu v-i se pare suspect ?
ContSters324606, utilizator
ei vor sa rupa orice legatura , adica sa opreasca telefonul sa schimbe numarul , dar nu va stii cu va reactiona ea si in mare masura si el . E ca tigarea , daca o iei de la fumator din gura fara voia sa , ori se enerveaza ori face pe nebunul ca nu mai are ce fuma . ASA si aici : e ca un drog zic eu , adica dupa ce vorbesti 6 ani incontinuu , mii de mesaje pe zi, si rupi dintr- data ce poti crede ca se intampla ?
( din cate am inteles , ar fi frati vitregi...lasati-i sa-si faca singuri de lucru , si dupa trageti singur concluziile ...daca fata chiar ea provoaca ? de unde stiti ce se vorbeste la telefon atunci cand raspunde ? daca intre ei chiar o fi fost ceva...iar acum domnisoara bate in retragere....nu v-i se pare suspect ?)
A fost Clar toti zic asta , de revelion erau tot amandoi si toata lumea zicea ca intre ei chiar e ceva . E dragoste dinaia interzisa zic eu . Ea vrea sa termine asta , ca nu mai suporta atatea lucruri nebunesti s-a saturat si ea. DARRR in subconstientul ei , parca ar mai vrea sa mai dea cateva mesaje cu el . Asta-i greul greu. Ea cum era mica asta o manipulat-o cum a vrut. O vrea numai pentru el numai ca nu o va putea si avea , este imposibil acest lucru.
Inca o chestie , ea plecase la baie si a lasat telefonul acolo , dar erau mesajele sterse , doar 3 am vazut . si in astea 3 scria el catre ea .Te iubesc mult si mie dor de tine ! Si ea a raspuns : BIne .
cataraulioan, utilizator
era lesne de inteles...retrage-te , fete, domnisoare , sau cum vrei sa le spui , sunt destule in Romania .

lasa-i sa se iubeasca . mai tarziu societatea o sa te priveasca ca pe un om cu capul pe umeri , si mai mult , nu iti faci tie rau .

cum adica , "adica sa opreasca telefonul sa schimbe numarul , dar nu va stii cu va reactiona ea si in mare masura si el" ? asta denota faptul ca mama ei este deacord chiar ea cu relatia asta....sau cine stie ce o mai fi fost la mijloc? am putea dezbate subiectul pana la extrem , dar ....are vre-un rost ?!

eu zic ca nu .mai bine , mergi undeva , relaxeaza-te , bea o bere rece(ca asa as pleca si eu , dar mai astept 2 confirmari si vad ca intrazie sa mai vina) ...gandeste-te bine , ca nu este in regula . mai tarziu o sa ai de suferit.
cum am zis si mai sus , daca ii iei unui fumator tigara din gura cum va reactiona ? asa si aici daca ii stopezi de tot cu telefoanele ei fiind obisnuiti cu asta de multi ani , ce se va intampla? ca no si fata asta are suflet nui marioneta :P adica nu stie cum va reactiona . daca fuge de acasa ? daca aia daca aia ? asta se gandeste o mama !!! am vb cu ea si vrea odata sa termine cu asta numai nu stie cum . Ca degeaba ia telu si schimba nr ca tot va veni anul viitor in tara si iara de la capat si tot asa .

Alte discuții în legătură

Santaj si corupere de minori eligirl1995 eligirl1995 Buna ziua, am fost indirect martora a unor evenimente foarte dificile in viata unui prieten. El major a intalnit o minora de 14 ani, care in cele din urma a ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor!!!!!?? rex23 rex23 Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur. Am o relatie cu o fata care in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip ... pampam18 pampam18 buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip de 21 de ani care s a încheiat pentru ca eu am făcut prostia de a iesi cu un prieten din ... (vezi toată discuția)