in cazul acesta , parintii fetei trebuie sa ia masuri , nicidecum iubitul.
eu cred ca va implicati involuntar in ceva ce nu va priveste direct .
sa zicem ca faceti ceea ce trebuie si totul o sa fie ok....dar....ea este tanara. credeti in povestea cu baba si mosul " si au trait fericiti impreuna pana la adanci batraneti"....
mai tarziu , o sa stai sa anlizati la rece toata problema , si raspunsul in sinea dumneavoastra va fi urmatoarea intrebare : " Ce-o fi fost in capul meu?" , o sa dati vina pe dragoste si tinerete , dar in realitate altfel stau lucrurile.
daca parintii fetei , nu au luat masuri in privinta sunatului pe mobil , nu realizati ca nu este implicare deloc?
lasati-i sa isi rezolve treburile lor in familie , dumneavostra stai deoarte , si cand totul se calmeaza , abia atunci incercati sa aflati daca este in regula sa o vizitati sau sa va viziteze.
pe de alta parte , o sa vina "nebunul" , acasa , va prinde la coltul vreunei ulite , va administreaza o bataie fara martori...si o sa va faceti de lucru prin spital , prin tribunal...si daca nu aveti cum demonstra cine v-a batut (ca sigur n-o sa fie martori), o sa reveniti cu un alt subiect aici pe forum , cum sa fac ca m-a batut "X" , il cunosc , dar nu am martori .
din cate am inteles , ar fi frati vitregi...lasati-i sa-si faca singuri de lucru , si dupa trageti singur concluziile ...daca fata chiar ea provoaca ? de unde stiti ce se vorbeste la telefon atunci cand raspunde ? daca intre ei chiar o fi fost ceva...iar acum domnisoara bate in retragere....nu v-i se pare suspect ?
ei vor sa rupa orice legatura , adica sa opreasca telefonul sa schimbe numarul , dar nu va stii cu va reactiona ea si in mare masura si el . E ca tigarea , daca o iei de la fumator din gura fara voia sa , ori se enerveaza ori face pe nebunul ca nu mai are ce fuma . ASA si aici : e ca un drog zic eu , adica dupa ce vorbesti 6 ani incontinuu , mii de mesaje pe zi, si rupi dintr- data ce poti crede ca se intampla ?
( din cate am inteles , ar fi frati vitregi...lasati-i sa-si faca singuri de lucru , si dupa trageti singur concluziile ...daca fata chiar ea provoaca ? de unde stiti ce se vorbeste la telefon atunci cand raspunde ? daca intre ei chiar o fi fost ceva...iar acum domnisoara bate in retragere....nu v-i se pare suspect ?)
A fost Clar toti zic asta , de revelion erau tot amandoi si toata lumea zicea ca intre ei chiar e ceva . E dragoste dinaia interzisa zic eu . Ea vrea sa termine asta , ca nu mai suporta atatea lucruri nebunesti s-a saturat si ea. DARRR in subconstientul ei , parca ar mai vrea sa mai dea cateva mesaje cu el . Asta-i greul greu. Ea cum era mica asta o manipulat-o cum a vrut. O vrea numai pentru el numai ca nu o va putea si avea , este imposibil acest lucru.
Inca o chestie , ea plecase la baie si a lasat telefonul acolo , dar erau mesajele sterse , doar 3 am vazut . si in astea 3 scria el catre ea .Te iubesc mult si mie dor de tine ! Si ea a raspuns : BIne .
era lesne de inteles...retrage-te , fete, domnisoare , sau cum vrei sa le spui , sunt destule in Romania .
lasa-i sa se iubeasca . mai tarziu societatea o sa te priveasca ca pe un om cu capul pe umeri , si mai mult , nu iti faci tie rau .
cum adica , "adica sa opreasca telefonul sa schimbe numarul , dar nu va stii cu va reactiona ea si in mare masura si el" ? asta denota faptul ca mama ei este deacord chiar ea cu relatia asta....sau cine stie ce o mai fi fost la mijloc? am putea dezbate subiectul pana la extrem , dar ....are vre-un rost ?!
eu zic ca nu .mai bine , mergi undeva , relaxeaza-te , bea o bere rece(ca asa as pleca si eu , dar mai astept 2 confirmari si vad ca intrazie sa mai vina) ...gandeste-te bine , ca nu este in regula . mai tarziu o sa ai de suferit.
cum am zis si mai sus , daca ii iei unui fumator tigara din gura cum va reactiona ? asa si aici daca ii stopezi de tot cu telefoanele ei fiind obisnuiti cu asta de multi ani , ce se va intampla? ca no si fata asta are suflet nui marioneta :P adica nu stie cum va reactiona . daca fuge de acasa ? daca aia daca aia ? asta se gandeste o mama !!! am vb cu ea si vrea odata sa termine cu asta numai nu stie cum . Ca degeaba ia telu si schimba nr ca tot va veni anul viitor in tara si iara de la capat si tot asa .
Pagina 4 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5