avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum poate completa un carnet de munca???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum poate completa un carnet de munca???

Am nevoie de ajutor, sfat din partea celor ce au avut astfel de situatii.
Voi expune cat mai explicit cu putinta speta:
Un angajat are contract de munca (nedeterminat / 8 ore/zi) la firma X cu incepere de la data de 01.01.2008, la 03.03.2008 i'au inchis contractul (cu acordul angajatului) din varii motive si au deschis un nou contract de munca la firma Y ( nedeterminat / 8 ore/zi ) acest contract la data de 31.03.2009 a fost modificat printr-un act aditional timpul de lucru la 2 ore /zi ( cu acordul angajatului) si a fost deschis un nou contract 01.04.2009 ( cu 8 ore /zi / nedet.) pe prima firma X .....

Acum vine si necazul meu, am cumparat carnet de munca, cand angajatul avea CM pe firma Y , inspectoarea nu a vrut sa opereze acest carenet de munca desi nu am insistat, iar acum cand a fost facuta ultima modificare omul are nevoie de carnetul de munca cu vechimea la banca, iar inspectoarea nu a vrut sa-i inregistreze decat ultimul contract de munca ( care este de la 01.04.2009) sub pretextul ca nu o poate inregistra celelalte contracte decat cand se inchide CM -ul de pe firma Y.

astept raspuns si intrebari de la cei ce nu au inteles speta

multumesc
Cel mai recent răspuns: Rubia Rubia , Consultant resurse umane 16:26, 17 Mai 2009
Eu nu am semnalat nicun caz care trebuie discutat pe forum ... Realitate o cunosc destul e bine, cu toate ca am situatii practice care va pot contrazice in ceea ce sustineti ... lipseau acele perioade din cauza unor functionari care nu-si fac treaba cum trebuie, intrucat angajatorul avea achitate si depune lunar declaratiile si contributiile datorate bugetului de stat.
Si Casa de Pensii i-a actualizat contributia in baza carnetului de munca?
Rubia a scris:

Si Casa de Pensii i-a actualizat contributia in baza carnetului de munca?



Nu cred ca trebuie sa ne luam la misto pe forum ... daca nu ati citit bine exemplul meu (am specificat ca avea carnetul de munca completat la zi) ...nu cred ca mai are rost sa va raspund .
:offtopic:
Imi pare rau daca ati interpretat in acest sens raspunsul meu. Vroiam sa stiu doar daca acest lucru e posibil. Ati spus ca ma puteti contrazice in ceea ce sustin, de aceea v-am intrebat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in carnetul de munca cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: -un salariat lucreaza cu cim cu norma intreaga la firma x avand functia de economist si are cim cu 2 ore la firma y, tot ... (vezi toată discuția)
Carte de munca alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem o persoana care a fost angajata pana in luna iunie in cadrul societatii noastre, dar cartea de munca a tinut-o aks. ... (vezi toată discuția)
Contract de munca retroactiv Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Dacă o persoană a lucrat la o firmă fără contract de muncă i se poate întocmi acest contract retroactiv? (vezi toată discuția)