avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu de odihna necuvenit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu de odihna necuvenit

Buna ziua,

Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a incetat contractul de munca. Cum recuperez contravaloarea concediului efectuat in plus?
Cum procedez cu declaratiile?

Contez pe ajutorul vostru!!!!:)
Cel mai recent răspuns: Rubia Rubia , Consultant resurse umane 13:48, 12 August 2009
Daca nu exista cumva o alta prevedre mai avantajoasa in CCM sau ROI al unitatii, da, asa se acorda CO - proportional cu activitatea lucrata, deci mai putin de 21 zile pe an, adica:
21 : 12 * 10
Este foarte corect ce v-a spus Gratiela. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilizare co necuvenit Silvia Dumitru Silvia Dumitru Am un salariat care in lunile martie -aprilie si-a luat concediul legal de odihna, beneficiind de 27 zile.Incepand cu 30.08.2010 si-a depus cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Retinere contributii pt. zile co MihaelaBrancus MihaelaBrancus Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema spinoasa : o angajata a unitatii noastre si-a efectuat tot concediul de odihna pt. anul 2008 (28 de zile) . ... (vezi toată discuția)
Retinere concediu efectuat in plus irina_nico09 irina_nico09 Buna ziua! Unui salariat i-am desfacut contractul de munca pentru absente nemotivate, in ultimul stat de plata i s-a retinut suma reprezentand concediul de ... (vezi toată discuția)